«Кохаю»: телеведуча Анна Панова відсвяткувала річницю весілля

Анна Панова та її чоловік
Три роки тому ведуча Анна Панова стала щасливою дружиною.

Наприкінці березня минулого року телеведуча Анна Панова зізналась, що тепер їх у родині троє, та розповіла про пологи під час епідемії коронавірусу. Місяць тому ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» відзначила перший день народження маленької донечки Мілани, яку виховує з чоловіком Олександром Кам’янцем. А вчора у сім’ї було ще одне свято — Анна та її коханий відсвяткували третю річницю шлюбу. Цією щасливою новиною вона поділилася з прихильниками.

В соцмережах телезірка привітала свого коханого з їхнім сімейним святом та показала прихильникам неймовірними світлинами з дня весілля. У своєму пості Анна Панова зізналася, що в неї непростий характер. Втім, в моменти поганого настрою чоловік завжди підтримує її, проявляючи кохання та турботу.

Читайте также

Дзидзьо разводится с женой после 20 лет отношений

Дзидзьо разводится с женой после 20 лет отношений

Экс-солист «Время и Стекло» Позитив подтвердил новость о разводе с женой?

Экс-солист «Время и Стекло» Позитив подтвердил новость о разводе с женой?

«Я іноді буваю зовсім не подарунок. Але як же важливо знати: навіть якщо ти встала не з тієї ноги, тебе обіймуть турботливі руки. Три роки з дня весілля! Кохаю», — написала ведуча.

Анна Панова та Олександр Кам’янець одружились 27 квітня 2018 року. Весільна церемонія відбулась у колі найближчих людей. До вівтаря наречена йшла у весільній сукні своєї мами. А відразу після розпису Анна приїхала на роботу в офіс, де відсвяткувала подію з друзями і колегами, а також кинула весільний букет своїм незаміжнім подружкам.

Анна Панова та її чоловік

Анна Панова та її чоловік Олександр

Фото: соцмережі

певица Ultra
Предыдущий материал

Назад в ультрамодные 2000-е: Ultra выпустила трек в соавторстве с хитмейкером Тины Кароль и Zivert

Сергей Лазановский - победитель «Голосу країни-11»
Следующий материал

5 фактов о победителе шоу «Голос країни-11»

Новости партнеров