Це просто космос: Ірина Білик вразила своїм образом у новому відео

Ірина Білик
Примадонна української музичної індустрії представила довгоочікуваний відеокліп на свій новий хіт «Не стримуй погляд».

Створення відео Ірина Білик вирішила вже вчетверте довірити режисеру Юрію Двіжоні. Попередньою роботою від Dvizhon був сміливий кліп на пісню «Не ховай очей», в якому співачка підтримала ЛГБТ-спільноту України.

«Для мене пісні Іри дуже особливі та космічні. Під час першого прослуховування «Не стримуй погляд» я ніби злітав на три хвилини в паралельну реальність. Повернувшись, я чітко побачив образ співачки, кольорову гамму та локацію відео. Я радий, що в цій роботі Іра виглядає супер сучасно, загадково і в чомусь навіть провокативно. Її головною ідеєю є моя теорія про те, що жінка — це сонце, а чоловік — місяць. Коли вони зустрічаються разом на одній орбіті, тоді трапляється сонячне затемнення, або простими словами — нова історія кохання», — розповідає про відео режисер Dvizhon.

Читайте также

Самая счастливая мама! Младший сын Ирины Билык отпраздновал первый юбилей

Самая счастливая мама! Младший сын Ирины Билык отпраздновал первый юбилей

Ирина Билык рассказала, как относится к девушке своего сына

Ирина Билык рассказала, как относится к девушке своего сына

Ірина Білик

«За декілька місяців з дня релізу пісня отримала тисячі захопливих відгуків, і ми з моєю командою, ні на хвилину не сумніваючись, вирішили надати їй красиву та магічну візуалізацію. Впевнена, що з її допомогою пісня набуде абсолютно нових барв», — коментує Ірина Білик.  

Ірина Білик

У новому відео Ірина Білик вбрана у корсетну сукню, натхненну космічною стилістикою відео та культовими образами артистки у 90-х. Її доповнюють вшиті в образ рукавички, що переходять у рукава зі шлейфом, та розшиті кристалами панчохи.

Ірина Білик

Чотирнадцятигодинні зйомки проходили в Києві з ранку до пізньої ночі у новій та сучасній студії доповненої реальності «One location». Вже зовсім скоро співачка презентує танцювальний ремікс на дану композицію.

Tancevanskiy
Предыдущий материал

Невероятные образы и жаркие танцы в стиле 80-х: премьера мюзикла от Александра Лещенко

Анита Луценко
Следующий материал

Что нужно дарить маме, сестре, подруге: Анита Луценко и Катерина Андреева знают ответ

Новости партнеров