Хороший рік / Поганий рік: ТНМК підбили підсумки цього року

ТНМК
Напередодні новорічних свят гурт ТНМК презентував новий трек «Хороший рік / Поганий рік».

«Хороший рік / Поганий рік» — сингл з нової платівки, яку ТНМК записували протягом 2020 року. Саме події цієї божевільної пори й описуються в пісні — всі шалені мінуси та особисті плюси, за допомогою яких люди тримаються й надалі. Саме ця емоція здається гурту правильною в тій ситуації, в якій наразі перебуває людство.

В запису взяли участь одинадцять музикантів — сімка ТНМК + четвірка з біг-бенду Денніса Аду. Власне, на спільному шоу Jazzy DeLuxe у київській «Стереоплазі» 6 листопада й планувалася прем'єра цього треку, але після гастролей в жовтні гурт майже повністю захворів на коронавірус, внаслідок чого виступ було вже двічі перенесено — цього разу на 20 лютого.

Читайте также

Тарас Тополя і ALYOSHA: «Три дитини — це нелегко, але ми щасливі»

Тарас Тополя і ALYOSHA: «Три дитини — це нелегко, але ми щасливі»

Любовь во время пандемии: звезды, которые влюбились и поженились в 2020 году

Любовь во время пандемии: звезды, которые влюбились и поженились в 2020 году

В пісні використовується багато семплів з кіно, серіалів та мультфільмів. Які саме пасхалки заховано в треку, стане відомо після конкурсу, який гурт проведе у соцмережах. Текст був написаний Фоззі на пляжі перед серпневим концертом в Одесі. Цей факт, між іншим, теж згадується в тексті пісні.

Слухайте «Хороший рік / Поганий рік» на всіх популярних стрімінгових платформах та підбивайте власні підсумки цього року, який стане мемом та увійде до історії людства. Той, хто подолав «двадцятий» — подолає усе!

Майли Сайрус и Лиам Хемсворт
Предыдущий материал

«Я люблю его до сих пор»: Майли Сайрус раскрыла правду о причине развода с Лиамом Хемсвортом

Алла Костромичева и ее муж Джейсон Капоне
Следующий материал

«Он был другим человеком»: что Алла Костромичева изменила в муже-миллионере

Новости партнеров