Пишка в ділі: співачка Alyona Alyona знялась напівоголеною в рекламі білизни

Alyona Alyona
Реперка Альона Альона вкотре довела, що можна почуватись богинею у будь-якому тілі.

Реп-queen української сцени Альону Альону зазвичай не побачити в легкій спідниці чи ніжній сукенці (звісно, окрім проєкту «Танці з зірками»). Серед концертних і повсякденних образів співачки — зухвалі халати-кімоно, пацанські спортивні костюми, об'ємні худі з яскравими написами чи навіть епатажний комбінезон зі стікерів. Та як же здивувалися прихильники Alyona Alyona, коли реп-ікона постала в досить тендітному амплуа, знявшись у рекламі одного з українських брендів білизни.

Головна героїня ролика — дівчина з нестандартними параметрами, що шукає в інтернеті комплект зручної білизни, але потрапляє лише на вигаданий сайт «Маліекспрес», збірний образ усіх магазинів, розмірна сітка яких закінчується на XL. І ось лунає заповітний дзвінок у двері — на порозі квартири в образі кур'єра з'являється реперка Alyona Alyona з коробкою в руках. Коли дівчина відкриває посилку, на неї чекає ще одна Alyona Alyona, але вже в ніжному комплекті білизни, що підкреслює її жіночність. «Пишка» читає реп про любов до свого тіла й дарує дівчині ідеальний комплект, зшитий за її індивідуальними мірками.

Читайте также

Без стеснения: Тина Кароль засветила грудь в платье с вырезом почти до пупка

Без стеснения: Тина Кароль засветила грудь в платье с вырезом почти до пупка

Наталья Могилевская высказалась о романе с миллионером-красавчиком

Наталья Могилевская высказалась о романе с миллионером-красавчиком

Знявшись у рекламі для одного з брендів білизни, Alyona Alyona підтримала рух #HappyTits, метою якого є носіння комфортної білизни, що не лише не шкодить жіночому здоров'ю, а й додає впевненості.

Для зйомок Alyona Alyona обрала комплект білизни пудрового кольору із завищеною талією. Вигідно підкреслити округлі форми зірки й приховати деякі недоліки фігури допоміг шовковий халатик у тон білизни.

Alyona Alyona в белье

Полуголая Alyona Alyona в нижнем белье

Фото: Інстаграм

Ольга Фреймут с мужем ис таршей дочкой
Предыдущий материал

Ольга Фреймут рассказала о непростых отношениях старшей дочери Златы с отчимом Владимиром Локотко

Тина Кароль
Следующий материал

Нашла своих и успокоилась: Тина Кароль выпустила альбом и клип-трилогию к 15-летию карьеры

Новости партнеров