Таємнича незнайомка поруч з Іраклі Макацарія – хто вона?



Иракли Макацария: кто эта девушка рядом с ним?
Нещодавно в мережі з’явилися нові фото відомого телеведучого та шоумена Іраклі Макацарія. На світлинах мужній красень обіймається з таємничою тендітною дівчиною, не зводячи з неї повних ніжності та захвату очей.

Навколо загадкових фото та особи таємничої красуні вже почали будувати справжні теорії. Поговорювали, що це – нова супутниця пристрасного грузина, а хтось навіть встиг позаочі одружити пару. 



Персону дівчини на фото вдалося розсекретити досить швидко. Як з’ясувалося, на фото Іраклі з новою прима-балериною Національного театру опери та балету американкою Анною Софією Шеллер. Анна Софія раніше виступала у складі New York City Ballet і San Francisco Ballet, а зараз завітала до України в якості нової прими. Вона вже встигла виступити на головній українській сцені і вразила глядачів своєю надзвичайною чуттєвістю та тендітністю.

Нещодавно Анна Софія стала обличчям романтичного напрямку ZARINA Story. А наприкінці січня Іраклі презентував в ZARINA у Черкасах свій ювелірний бренд MAKATSARIA JEWELRY, де офіційно повідомив про початок колаборації між MAKATSARIA JEWELRY та ZARINA. Під слоганом «Якщо дарувати, то серце, якщо важливе – то приховане» Іраклі та Анна Софія стали головними героями романтичної та пристрасної кампанії присвяченої Дню закоханих.

Читайте также

Победительница шоу "Холостяк" вышла замуж!

Победительница шоу "Холостяк" вышла замуж!

Объявлено имя главного героя шоу «Холостяк-10»

Объявлено имя главного героя шоу «Холостяк-10»

«Цінності та ідеали ZARINA дуже близькі до моїх. Я не готовий розмінюватися на дрібниці. Я не сприймаю нещирість та фальш. Якщо боротися – то до кінця, якщо здобувати – то назавжди. Якщо втрачати – ціною всього. Саме такі правила мого життя втілено у кампанії. І мені надзвичайно приємно розділити її з Анною Софією, такою ніжною та жіночною», – ділиться своїми враженнями Іраклі Макацарія. 



До 14 лютого в ZARINA підготували особливу колекцію підвісів, які будуть дарувати покупцям. На ці прикраси можна нанести власне створене, або обране з каталогу гравірування, таким чином подарувавши частинку себе, своїх думок та почуттів. 



«Подарунок, що несе в собі частинку вашого серця – найдорожчий у світі. Адже даруючи таку прикрасу ви назавжди викарбовуєте в дорогоцінному металі свої почуття», – розповіли в ZARINA.



На чуттєвих фото розкривається історія пристрасті, яка вирує поміж героїв. Кожний погляд, кожен дотик – немов натянута тетива луку, що готовий випустити стрілу в саме серце.  Чи стоїть за цими світлинами початок нової захопливої романтичної історії, чи стане фотозйомка пророчою – покаже лише час. А зараз можна зі справжньою естетичною насолодою спостерігати за цією неймовірно вродливою та пристрасною парою.

Вся інформація на сайті zarina.ua

Читайте также

Ох и парочка! Экс-Холостяк Максим Чмерковский отметил 40-летие с красоткой-женой

Ох и парочка! Экс-Холостяк Максим Чмерковский отметил 40-летие с красоткой-женой

Новый Холостяк Макс – кто он такой? Григорий Решетник рассказал о главном герое шоу «Холостяк-10»

Новый Холостяк Макс – кто он такой? Григорий Решетник рассказал о главном герое шоу «Холостяк-10»

Дмитрий Дикусар рассказал о своем опыте употребнения наркотиков
Предыдущий материал

Дмитрий Дикусар признался, что употреблял кокаин: «Я хорошо разбираюсь в психотропных препаратах»

Sonya Kay совсем скоро выходит замуж
Следующий материал

Весілля вже скоро! Племінниця Софії Ротару Sonya Kay присвятила нареченому пісню

Новости партнеров