Я – українець, Крим – мій: Олег Винник прокоментував скандальний проект #Всеммир

Олег Винник
Олег Винник прокоментував свою появу у проекті #Всеммир та вибачився перед сім’ями воїнів, що загинули під час захоплення Криму.

Олег Винник неодноразово висловлював свою тверду громадянську позицію і виступав на підтримку миру в нашій країні і в усьому світі.

«Цей меседж я зробив у Міжнародний День миру — свідомо, впевнено, вдумливо, рішуче, відповідально. Я не хочу, щоб люди гинули. Я хочу, щоб був мир, і я про це говорю. Я відповідаю за свої слова і вчинки, і кожному цього бажаю. Мені здається, що у цьому світі немає жодної адекватної людини, яка скаже: «Я не хочу миру». Якщо у тебе є можливість «крикнути» на весь світ, це треба робити», — каже Винник.

Разом з тим, артист пояснив, що погодився взяти участь виключно у флешмобі. У кліпі гурту Мир519 особа Олега Винника була використана без відома артиста.

«Зі мною про це не домовлялися, і я ніколи б не погодився знятися у кліпі жодного артиста. Одразу після виходу відеоролику ми звернулися до організаторів з вимогою вилучити нашу частину відео».

Про участь у проекті російських артистів Олег Винник дізнався безпосередньо у день виходу відеокліпу. Повний перелік учасників флешмобу до цього йому був невідомий.

«Я погодився лише тоді, коли мене запевнили, що у флешмобі беруть участь виключно люди мистецтва з усього світу, які знаходяться «поза політикою» і реально бажають миру. Якби знав фактичних учасників наперед, звичайно, змінив би своє рішення».

Олег Винник

Протягом останніх трьох років Олегу Виннику пропонують тури по всій Росії, у артиста безліч замовлень, проте він жодного разу не погодився на жодну пропозицію:

«Це моя тверда позиція через ситуацію у моїй країні. І, в першу чергу, це людська позиція громадянина України».

Крім того артист вибачився перед сім’ями воїнів, що загинули під час захоплення Криму, пояснивши, що не знав про випадки даних смертей. А також відповів на запитання щодо анексії півострова:

«Я українець, громадянин України. Крим – мій!»

Читайте также

Я надеюсь, что Владимир Зеленский все наладит: Светлана Лобода о концертах в Украине

Я надеюсь, что Владимир Зеленский все наладит: Светлана Лобода о концертах в Украине

Том Круз прилетел в Киев и cпустился в метро: видео

Том Круз прилетел в Киев и cпустился в метро: видео

Фото: Instagram Олега Винника

Светлана Лобода
Предыдущий материал

Светлана Лобода показала редкое фото с маленькой дочкой Тильдой

Санта Димопулос
Следующий материал

Санта Димопулос растрогала поклонников снимком с новорожденной дочерью

Новости партнеров