Судді «Танців з зірками» розповіли про рік, який змінив їхнє життя

Судді «Танців з зірками»
Минулої неділі ефір «Танців з зірками» був присвячений року, який змінив життя учасників проекту.

Судді проекту прима-балерина Катерина Кухар, король бального танцю Влад Яма та  всесвітньо відомий хореограф Франсіско Гомес теж відверто розповіли про рік, який змінив їхнє життя.

Влад Яма пригадує дві події, які змінили для нього все: рік, коли він став батьком, та участь у першому сезоні проекту «Танцях з зірками» у парі з Наталією Могилевською.

«Після першого ефіру «Танців з зірками», у якому ми з Наталею танцювали вальс, я на ранок з друзями з гуртожитку зайшов у кафе. От ми сидимо, їмо вареники з картоплею, і раптом до мене підбігала дівчинка і на маленькому клаптику серветки попросила дати автограф. Тоді я зрозумів, що от все і почалось. Добре, що ще за 2 місяці до першого ефіру Наташа мене потрохи підготувала, казала, що після першого ж ефіру дівчата не будуть давати мені пройти, будуть бігати за фото та автографами. Пам’ятаю, що тоді я їй не повірив, адже не до кінця розумів, чим може обернутися участь у проекті для звичайного танцюриста. Так от, завдяки Наташі в той ранок я не зійшов з розуму», – каже Влад.

Влад Яма

Прима-балерина Катерина Кухар відверто розповіла про те, коли стала найщасливішою:

«Рік, який змінив моє життя – це 2009, коли після всіх випробувань долі, втрат, я нарешті народила свого сина Тимура. Завдяки його появі на світ я переборола психологічний страх, бар’єр та повірила у краще. Народження моїх дітей – це найважливіші події, вони принесли щастя у моє життя, вони для мене абсолютний прояв божого провидіння».

Катерина Кухар

Найемоційніший суддя проекту Франсіско Гомес пригадав найважливіший для себе рік:

«Я люблю справу, якій присвятив своє життя, тому рік, який докорінно змінив його пов'язаний, звісно ж, з хореографією. У 2009 мені пощастило попрацювати з Джанет Джексон. Одна колаборація та понад 12 років тренувань — місія нарешті виконана! Після цього дня можна було йти на пенсію. Вершину усіх свої професійних мрій тоді я й підкорив».

Читайте также

Санта Димопулос призналась, сколько они заплатили за роды в Монако

Санта Димопулос призналась, сколько они заплатили за роды в Монако

Он должен передо мной извиниться: Светлана Лобода впервые заговорила о конфликте с Сергеем Лазаревым

Он должен передо мной извиниться: Светлана Лобода впервые заговорила о конфликте с Сергеем Лазаревым

Франсіско Гомес

Фото: прес-служба 1+1

дитячі мрії українських зірок полетять у космос
Предыдущий материал

У прямому сенсі слова: дитячі мрії українських зірок полетять у космос

Анатолич
Следующий материал

Елена Кравец, Владимир Дантес, Евгений Кошевой: звезды поздравили Анатолия Анатолича с 35-летием

Новости партнеров