Onuka від'їжджає у Китай

Onuka
Гурт відіграє свої перші гастролі у Китайській Народній Республіці

Пустинний кабінет географії, карти світу, глобуси. Саме у такій атмосфері Ната Жижченко голосом Google розповідає про перші гастролі гурту Onuka у Піднебесній. Це вже не вперше, коли гурт звертається, до машинного голосу в своїй творчості. Раніше за його допомогою були записані треки Vidlik і XASHI. Щоправда, цього разу тут виключна самоіронія.

З відеороликів, які опублікувавано у соціальних мережах гурту, відомо, що Onuka зіграє два сольних лайви у Гуанчжоу і Тяньцзінь, а також візьме участь у 12 Міжнародному фестивалі молодіжного мистецтва. Подія є знаковою для культурного життя країни — щорічно на заході виступають десятки гуртів з Китаю та зарубіжжя, а їхні виступи транслює національне телебачення КНР.

"Ми до останнього не знали, чи вдасться організувати ці концерти, тому тримали гастролі у таємниці. Навіть під час знімань анонсу ми не мали документального підтвердження. Для мене велика радість, розширивши гастрольну географію Onuka, представити українську музику вперше аудиторії КНР", — коментує Ната Жижченко, лідерка гурту Onuka. 

Лайви гурту відбудуться наприкінці серпня — початку вересня 2019-го. Тур організовано за підтримки Посольства України у Китайській Народній Республіці. Нагадаємо, що весною поточного року гурт представив свій альбом MOZAЇКА (2019) у європейських країнах, попереду ж низка нових шоу в Україні. Усі деталі на сайті onuka.ua.

Фото: прес-служба 

Светлана Лобода
Предыдущий материал

Как подросла! Светлана Лобода показала дочь Тильду

Алла Пугачева и Светлана Лобода
Следующий материал

Алла Пугачева высказалась о Светлане Лободе: "Все остальные в тени!"

Новости партнеров