Nike пропонує кожному відкрити для себе спорт по-новому

Nike
Nike запускає нову кампанію Play New, що розпочинається фільмом, в якому беруть участь елітні спортсмени, такі як Сабріна Йонеску, Діна Ашер-Сміт та Блейк Ліпер, а також популярна співачка Rosalía.

Усіх героїв поєднує прагнення знаходити радість у русі, грі та змаганнях, і використовувати цей досвід як пальне для впевненого досягнення своїх цілей. Спробувати щось нове, чого ти раніше не робив – це і є «Грати по-новому», і це завжди вірний шлях до перемоги.

Основою кампанії стала сила, якою сповнена будь-яка гра – розповідає Melanie Auguste, віце президент Nike з маркетингу.

  • Радість через гру    

Гра означає радість, що відображає чисте задоволення і можливість просто бути вільним. Всі діти граються, для них це природньо. Причиною того, що ми заохочуємо людей «Грати по-новому» стало бажання повернути радість першого відкриття чи випробування - радості стати трохи вільнішим.

  • Натхнення через гру

Спорт – це найкращий спосіб спостерігати за своїм зростанням як людини. Подумайте про різні способи руху. У дитинстві ми імітували види спорту, які бачили по телевізору, зокрема стрибки у висоту. Ми зав’язували мотузку на ліжко, а потім по черзі перестрибували через неї. Потім виходили на вулицю та бігали спринти. В нас також був басейн, тож ми намагались плавати батерфляєм. Я майже впевнена, що ми робили це не правильно. Весь цей рух та гра принесли нам багато радості.

  • Стійкість через гру

Ви хочете змінити світ? Спочатку ви повинні спробувати ці зміни на собі. Спорт стає вашим інструментом, щоб пізнати себе, бути комфортним із собою, бути впевненим у собі, випробувати концепції, які ви плануєте використовувати. Будь-то стійкість до вивчення чогось нового, чи процес роботи з командою – все це дає вам практику, а з часом і впевненість.

  • Відкриття через гру

Іноді ми задаємось питанням: «Якщо я займаюся спортом, які у мене шанси стати професіоналом?».  Моя відповідь така: якщо ви полюбляєте спорт, просто подивіться, куди це вас приведе. Спорт допоміг мені здобути впевненість, коли я була маленькою. Тепер, будучи дорослою, від став для мене способом пізнання світу. Що робить захоплення спортом дійсно крутим, це те, що моя історія не закінчилася тим, що я була професійним спортсменом. Адже зараз я маю змогу розповідати історії про професійних спортсменів і продовжую надихатися ними.

Читайте также

Reebok изменил классический силуэт кроссовок: встречайте новые Classic Leather Legacy

Reebok изменил классический силуэт кроссовок: встречайте новые Classic Leather Legacy

Эволюция воздуха: Nike представил три новинки в день рождения Nike Air

Эволюция воздуха: Nike представил три новинки в день рождения Nike Air

Вера Брежнева
Предыдущий материал

Гастрономический оргазм: Вера Брежнева поделилась рецептом своего любимого блюда

А136 Highlight Tower
Следующий материал

А136 Highlight Tower від групи компаній DIM презентує оновлений дизайн лобі

Новости партнеров