10 причин сказати «дякую» жінкам. Слова Олександра Педана зворушують до сліз

Александр Педан
8 Березня — чудова нагода подякувати своїм коханим. Ведучий Нового каналу й лідер руху JuniorZ Олександр Педан звернувся до найрідніших жінок і розповів, що цінує найбільше як тато, син і чоловік.

Кожна з моїх дівчаток — моє велике кохання. Мама, дружина та донька — жінки, які зробили мене тим, хто я є сьогодні. Вони надихають бути ще сміливішим, не зупинятися на досягнутому, ставити собі найсміливіші цілі. І я не втомлюся дякувати їм за це.

Дякую, мамо!

За те, що подарувала життя й безтурботне, цікаве дитинство. Я був третім і найменшеньким у сім’ї, але ніколи не відчував, що мені не вистачає уваги й тепла. Тепер, коли я сам батько, ще більше ціную все, що ти для нас робила. З теплом і ніжністю бережу всі спільні спогади. Щасливий, що ти в мене є.

За те, що завжди давала найкраще, що мала. Ти ніколи не відмовляла, чого би я не просив. Тож за всіх собак і хом’ячків у моєму дитячому зоопарку окреме дякую. Тепер моя черга піклуватися. Насправді, це один із найпозитивніших моментів для мене як дорослого чоловіка — можливість  дякувати за твою турботу: подарунками, увагою, дзвінком.

За професію. Саме ти підтримала моє бажання піти вчитися до школи мистецтв. Це стало ключовим у виборі справи мого життя.

Дякую, кохана!

За наших дітей: Лєруську й Маріка. Тут більше слів не потрібно.

За те, що ти — мій розум, який береже від необдуманих вчинків. Пишаюся тим, яка ти успішна та професійна. Ти постійно рухаєшся вперед, навчаєшся, випробовуєш себе, досягаєш крутих результатів і задаєш темп усій нашій родині.

За шалену підтримку, яку я відчуваю кожної хвилини. Для творчої людини це життєва необхідність.

Дякую, доню!

За нашу дружбу. Дуже ціную, що ми проводимо так багато часу разом. Таку розкіш може собі дозволити не кожен тато. Дякую за Tik-tok, шопінг, вечірки, пробіжки, ранкові зарядки й наші шалені витівки. Кайфую від усього, що ми робимо!

За твої успіхи. Вважаю, що ти приклад для багатьох дівчат твого віку та навіть молодших. Усі говорять, що ми з тобою дуже схожі, і це для мене найкращий комплімент.

За оптимізм. Ти вчиш мене сприймати світ, як сама говориш, «на ізі». І це дуже крута філософія життя. Сильно хочу, щоб це вміння лишилось з тобою назавжди.

Десяте «дякую» усім моїм найріднішим і найкрасивішим за ваше кохання!

Вітаю всіх мам, дружин та доньок планети зі святом весни. Дякую за натхнення, за силу характеру й безмежну доброту, яку ви так майстерно вмієте в собі поєднувати.

Читайте также

ТОП-10 идей, что подарить на 8 Марта подруге, жене, маме и бабушке

ТОП-10 идей, что подарить на 8 Марта подруге, жене, маме и бабушке

Лідер «Беz обмежень» Сергій Танчинець зворушливо привітав сина з днем народження

Лідер «Беz обмежень» Сергій Танчинець зворушливо привітав сина з днем народження

Фото: Інстаграм

ноутбук
Предыдущий материал

Наше завтра: компанія Lenovo розповіла про пристрої, що змінюють ринок

Анита Луценко
Следующий материал

Проще простого: Анита Луценко назвала 3 привычки, которые помогут сиять каждый день

Новости партнеров