Lviv Fashion Week-2019: український бренд Olena Oliynyk представив нову колекцію

Olena Oliynyk 2019
В рамках Львівського тижня моди, який пройшов з 20 по 24 березня на «Арена Львів», відомий український дизайнер Олена Олійник представила нову колекцію жіночого вбрання.

Український бренд Olena Oliynyk створює сукні для сучасної жінки з тонким відчуттям естетики та лаконічним, вишуканим смаком. Жінки освіченої, елегантної, з багатим внутрішнім світом, реалізованої особистості.

Прямий, трапецієвидний та ікс-подібний силует, незвичні композиційні рішення поєднань домінантних площин кольорів, відтворення індивідуальної пластики кожної тканини, авторський крій, бездоганна якість пошиття та обробки, унікальні стильові поєднання фактур та неймовірне витончене виконання вишивок – елітарна ознака жіночого одягу від Олени Олійник.

Ансамблеве рішення окремих акцентних одиниць, скульптурно-монолітний силует та ексклюзивні вишивки у колекції створюють основну візуальну лінію модного одягу.   

За своїм функціональним призначенням колекція охоплює широкий спектр асортименту: плащі, куртки, блузи, спідниці, сукні, брюки, сарафани, та надає поціновувачам можливість багатоваріантних поєднань деталей комплектів.

Матеріали, з яких створена колекція - шовкова тафта та органза, плащові тканини різних текстур, репс, жакардова органза, тюль, шифон та велюр. Кольорова гама колекції – перламутрово-сірий, темно-синій, бежевий, кремовий, кораловий, лимонний, яскравий краплак, кадмій, глибоке бордо.

Olena Oliynyk

Olena Oliynyk

Olena Oliynyk

Olena Oliynyk

Olena Oliynyk

Фото: прес-служба Lviv Fashion Week-2019

Настя Каменских
Предыдущий материал

Какая спина! Настя Каменских в миниатюрном платье подчеркнула похудевшую фигуру

Ольга Бузова
Следующий материал

Ничто так не старит, как большая грудь: Ольга Бузова резко ответила на критику своей фигуры

Новости партнеров