Хендмейд з харизмою: найкращі аксесуари та прикраси 2021 року

Прикраси
Неймовірні прикраси ручної роботи створюються не десь за кордоном, а в Україні.

Viva.ua пропонує познайомитися з найкращими хендмейд-майстрами країни, які стали переможцями дизайнерського конкурсу.

Речі ручної роботи – розкіш, мати їх кожному не обов'язково. Хто хоче їх отримати, той або платить майстру за працю, або робить їх сам. Коко Шанель

Прикраси ручної роботи – це мистецтво поза часом, доступне практично для кожної людини. Вишукані, розкішні, неповторні речі, створені майстрами своєї справи, можуть стати ідеальним подарунком собі, близьким людям і навіть майбутнім поколінням.

Щорічно інтернет-магазин бісеру та кристалів Carisma проводить конкурс дизайнерських прикрас. У 2021 році переможцями стали креативні майстри України, які створюють неймовірні прикраси та аксесуари, популярні за кордоном, а також серед селебріті та модельєрів. Кожен із майстрів відкритий для індивідуальних замовлень у приватні колекції та колаборацій з fashion-дизайнерами.

Вони працюють у нашій країні, створюючи вироби рівня високого мистецтва. Переконатися в цьому можна, зайшовши на сторінку кожного майстра. Отже, зустрічайте кращих з найкращих!

Топ-3 українські бренди прикрас та аксесуарів ручної роботи за підсумками 2021 року

Актуальні тенденції у світі моди заохочують усвідомлений вибір та демонстрацію особистості. Наталія Стебліна – засновниця бренду Fata Mariani, авторка сміливих дизайнів прикрас та аксесуарів, впевнена: можна проявлятися по-різному, залишаючись собою.

Її вироби відомі, а сама авторка називає їх живими. 3D-скульптурування, складні конструкторські розробки, безліч технік, різноманітних матеріалів та фактур допомагають Наталії досягти поставленого завдання.

«За допомогою своїх виробів я даю клієнтам можливість ставати різними, сміливішими і відкритішими світу. Продукти бренду Fata Mariani – це гарантована увага та інтерес до персони», – каже Наталія.

Окрім створення прикрас та аксесуарів, Наталія займається навчальними та громадськими проектами, активно бере участь у конкурсах, є неодноразовою призеркою та запрошеною суддею конкурсів за підтримки Swarovski.

Прикраси бренду OWLY – це мікс витонченості, розкоші та філософії. В них краса вишивки тісно переплетена з соціальними посилами.

«Корону "З ніг на голову" я створила на злобу дня. У ній розмірковую про зміну цінностей суспільства у форматі іронічних мініатюр. Залежність від смартфонів і жага схвалення, роздуте его і фальш, відсутність особистої думки та безглуздість гонки за успішним успіхом – ключові ідеї роботи», – зазначає Марина.

Творчість – чудовий спосіб донести цінності митця. Тому у своїх виробах Марина Косовська порушує теми, що важливі для неї як людини:

«Цей підхід ми з подругами заклали в основу шоу "Батлз", де навчаємо хендмейд-майстрів. Суть проекту у створенні не тільки привабливих прикрас, а й таких що чіпляють концепцією до мурашок».

Ольга Петлюк – дизайнерка прикрас ручної роботи та власниця бренду OliVik. Майстриня створює прикраси вже понад 7 років. У своєму блозі @olivik.jewelry надихає дівчат та показує, що не варто боятися прикрас. А навпаки – саме через прикраси можна проявити свій смак, стиль відношення до життя. Надихає таких же майстринь на нові звершення та віру у себе.

«Саме про це моя конкурсна робота – про музу, яка надихає та розправляє крила.

У 2021-му створила всеукраїнський вишивальний проєкт art_map_ukraine, в якому 70 вишивальниць створило рельєфну мапу України. Тим самим ми змогли пропагувати сучасну вишивку крізь призму рідної країни», – розповідає Ольга.

Фото надані інтернет-магазином Carisma

одежда на Новый год 2022
Предыдущий материал

В чем встречать Новый год 2022: советы дизайнера, как правильно выбрать платье, макияж и прическу

Прическа для новогодней ночи
Следующий материал

Сияй с новогодней укладкой French Roll! Пошаговая инструкция

Новости партнеров