Наймодніший колір волосся: знайомимось з головним б’юті-трендом 2022 року

Syoss
Крижаний блонд, що був одним з основних трендів 2020-2021, у 2022 році поступається місцем новому модному відтінку — перлинному блонду. Розповідаємо, чому він такий особливий.

Блонд не виходить з моди, адже заслужено вважається атрибутом витонченості, жіночності та елегантності. З кожним роком з’являються нові модні відтінки світлого волосся, запроваджені трендсеттерами і знаменитостями. Чому цього сезону варто обрати перлинний блонд — розповідаємо у нашій статті за підтримки Syoss Baseline.

До свого to-do list законодавці моди радять додати перлинний відтінок волосся, адже це не лише красиво звучить — виглядає ще краще! Розповідаємо про новий тренд у фарбуванні і, що важливіше, як досягти такого результату.

Перлинне мерехтіння відтепер не лише на морських мушлях. Ваше волосся також може сяяти, мов дорогоцінні перли. Перлинний блонд — трендовий стиль фарбування, що обіцяє надовго закріпитися у моді. Цей холодний відтінок блонду підійде всім, хто любить екстравагантні та сучасні образи.

Ефект перлинного блонду: мерехтіння перлів

Фарбування в стилі «перлинний блонд» надає волоссю шовковистості та неймовірного м'якого мерехтіння. Що відрізняє його від решти відтінків блонду? Він холодний, майже платиновий, ультраблискучий, містить металеві тони лавандового та персикового відтінків, що відбивають світло, як справжня перлина.

Як пофарбувати волосся у перлинний блонд

Якщо ваш вихідний колір волосся світлий, тоді отримати перлинний блонд самостійно, в домашніх умовах, не буде проблемою. 

  • Отримати бездоганний перлинний блонд можна завдяки фарбі для волосся Syoss Baseline.

Однак тим, у кого темне волоссям, слід довірити себе професіоналам, адже в такому випадку домогтися перлинного блонду непросто. Починати потрібно з 7-го рівня кольору — середнього або більш світлого блонду. Далі стиліст має освітлити ваше волосся до 10-го рівня — модного платинового тону. Це і є правильна база для трендового перлинного блонду.

Наступні кроки залишаються на ваш розсуд: на отриманий надлегкий колір можна наносити різноманітні перлинні відтінки: фіолетовий, персиковий, блакитний, рожевий, сріблястий.

Будь-які кольори, які ви оберете, повинні бути ніжно-пастельними. Також вони мають бути добре змішані для отримання збалансованого багатошарового ефекту, який виглядає по-різному в залежності від того, як на волосся падає світло і під яким кутом ви на нього дивитеся. Немов на перлину, що переливається.

Як доглядати за перлинним блондом

Світлі блонди або блонди з номером фарби вище 9-го виглядають неймовірно красиво, але цей колір несе за собою ймовірне пошкодження волосся. Ваше волосся вимагає ретельного догляду, щоб запобігти сухості й тьмяності. Шампунь, кондиціонер і маска для волосся повинні входити у серію засобів догляду за знебарвленим волоссям. Використовуйте маску один раз на тиждень і залишайте на кілька годин або на ніч, щоб волосся достатньо зволожилось.

Завжди використовуйте термозахисний засіб, щоб уберегти волосся перед сушінням або випрямленням феном. Ще одна порада: не фарбуйте волосся безпосередньо перед літньою відпусткою. УФ-промені, хлор та солона вода можуть знебарвити волосся і надати йому зелений відтінок.

Найкращі варіанти укладки

Прохолодний м'який блонд неперевершено сяє, коли він доглянутий. Перлинні відтінки чудово виглядають на хвилястому волоссі — немов у русалки. Такий стиль особливо вдало поєднується з чорним одягом та мейкапом у стилі металік, роблячи вашу зовнішність феєричною.

Фінальний акцент — брови

Щоб завершити образ і зробити його досконалим, варто приділити увагу бровам. Досягти ефекту, наче після бьюті-салону, і додати погляду виразності можна за допомогою стійкої фарби для брів Syoss Brow Tint.

  • Як працює Syoss Brow Tint:
  1. Додає натурального відтінку бровам та робить їх більш виразними
  2. Легке і точне нанесення за допомогою щіточки
  3. Стійкість кольору до 4 тижнів
  4. Однієї упаковки вистачає до 10 використань
  5. Відмінне зафарбовування сивини

Перед нанесенням фарби уважно ознайомтесь та дотримуйтесь інструкції. Використовуйте рукавички для фарбування та уникайте контакту з очима. А також обов'язково проведіть тест на алергічну реакцію за 48 годин до кожного фарбування.

Фото: прес-служба, Depositphotos

шляпы
Предыдущий материал

You Can Leave Your Hat On, если это шляпа ZY Hats

Настя Каменских
Следующий материал

Каменских рассказала, как совмещает диету с праздниками: «Все, что мы едим, потом у нас на лице»

Новости партнеров