Поради від Mary Kay: 10 речей, які потрібно встигнути зробити з подругою взимку

Mary Kay
Здається, тільки вчора ви планували літню відпустку, а вже незабаром новорічні свята. Наразі зустрічі з подругами обмежуються посиденьками у кав’ярні чи походами в кіно.

Та аби якось урізноманітнити сірі будні, разом з Mary Kay ми підготували 10 ідей, як весело та незабутньо провести час взимку.

1. Відвідати тематичну вечірку до Нового року

Обирайте будь-який святковий образ – Диво-жінка, Малефісента або жінка-кішка. А міцелярна вода з ніжною формулою від Mary Kay допоможе без проблем змити найстійкіший макіяж з обличчя, залишаючи шкіру очищеною та зволоженою.

2. Катання з гірки на санчатах

Головне знайти добре освітлений спуск, одягнутись у теплий та зручний одяг, напекти мафінів і не забути термос з гарячим какао. А живильна сироватка С+E TimeWise® — симбіоз антиоксидантів від Mary Kay, які допоможуть захистити шкіру від впливу зовнішніх чинників, надаючи шкірі здорового вигляду та сяйва.

Зимові поради для подруг від Mary Kay

3. Покататися на ковзанах

Навіть якщо з вас ніхто раніше не ставав на ковзани, вчитися разом з подругою завжди веселіше. Головне – не забудьте рукавиці та бальзам для губ із олією ши “Білий чай та Цитрус” від Mary Kay, щоб захистити губи від сухості та обвітрення.

4. Вічна класика: кіно для настрою та б'юті-процедури

Поєднайте приємне з корисним. Вмикаєте улюблений серіал чи фільм для гарного настрою, а маска на основі вугілля для глибокого очищення від Mary Kay зробить свою магію!

5. Зустріти світанок на одеському пляжі

Зимовий схід сонця біля моря особливий. У такі моменти хочеться ділитися найпотаємнішим, а після сходу сонця в центрі міста можна смачно поснідати та випити гарячої кави або какао. Не забуваємо про фото на пам’ять. Для швидкого макіяжу та виразного погляду скористайтесь улюбленою тушшю для вій від Mary Kay.

Зимові поради для подруг від Mary Kay

6. Селфі на різдвяному ярмарку та на фоні ялинки

Зимові свята не минають без різдвяної ярмарки. Щороку з'являється все більше новорічних локацій, де можна поласувати імбирним печивом, зробити 1001 фото на фоні ялинки та “вигуляти” новий блиск для губ з лінійки Mary Kay Unlimited.

7. Зловити краш на нового стендап коміка

Радимо відвідати хоча б один із стендап-концертів. Безкомпромісні й актуальні жарти, дружня атмосфера, веселі афтер-паті, нові знайомства —  ідеальний вечір п'ятниці гарантовано. Доповнити образ для вечірки допоможе стійка гелева помада для губ від Mary Kay, яка надає губам відчуття м’якості, насиченого кольору та яскравого блиску надовго.

8. Замовити креативну зимову фотосесію

Засніжена природа відкриває безмежні можливості для найрізноманітніших образів. Як щодо косплею на Ельзу і Анну із «Крижаного серця”? Який би образ ви з подругою не обрали, з механічними олівцями для очей від Mary Kay погляд залишиться свіжим і яскравим протягом 12 годин. Вам точно вистачить часу для бездоганної фотосесії. 

Поради для подруг від Mary Kay

9. Зробити парний манікюр

У світовому шоу-бізнесі модно робити парний манікюр: можна зіграти на контрасті, якщо у вашої подруги нігті рожевого кольору, а у вас синього. Або зробити однаковий манікюр з однією маленькою відмінністю: у неї білий френч, у вас — червоний. Щоб нігті і кутикули завжди були доглянутими, використовуйте живильну олію Naturally® від Mary Kay.

10. Відриватись з подругою у переддень Різдва

День, коли ми збираємось разом, даруємо б’юті-подарунки та радіємо, що ми є одна у одної. 

Бажаєте цього дня потішити свою найкращу подругу чимось особливим? Бренд Mary Kay створив унікальний адвент-календар  з 12 комірок. У кожній — косметична продукція, яку можна зібрати за бажанням. Потрібно лише звернутись до б’юті-експертки Mary Kay та створити унікальний подарунок для найулюбленішої людини у вашому житті.

За усіма подробицями звертайтесь до своєї Незалежної Консультантки з краси Mary Kay.

Лілія Ребрик
Предыдущий материал

Топ-6 правил: Лілія Ребрик поділилась секретами, як правильно позувати для фото

Антон Wellboy
Следующий материал

Антон Wellboy продает лимитированную серию кроссовок «Гуси»: как выглядят и сколько стоят

Новости партнеров