Призерка Олімпійських ігор Дар’я Білодід про свою дієту: «Доводилося взагалі відмовлятися від їжі»

Дар’я Білодід
Бронзова призерка Дар'я Білодід повернулася з Олімпійських ігор та розповіла, як готувалася до змагань.

Дзюдоїстка Дар’я Білодід, яка завоювала історичну бронзу на Олімпіаді в Токіо, вийшла у прямий ефір програми «Добрий вечір» на телеканалі LIVE. Дівчина сказала, що планує прочитати всі повідомлення у соцмережах від вболівальників, хоча їх, за словами Дар'ї, «мільйони».

«Я не видаляю нічого, я все читаю, хоча повідомлень зараз просто мільйони. Мені дуже приємно, ви навіть не уявляєте, як це важливо, коли звичайні люди, українці, не спортсмени так вболівають! Можливо, хтось не любить це, але мене це дуже мотивує. Сьогодні люди приходили до мене просто в аеропорту — вони теж прилетіли з різних країн і говорили: “Ми дивились твій виступ і ми так пишаємось!” А ти в такі моменти відчуваєш гордість за свою країну, і це надихає йти далі, боротися, завойовувати нові медалі для країни та таких емоцій людей».

Дар’я Білодід

А ще Дар'я Білодід наголосила, що спортсменам дуже важлива підтримка не тільки і не стільки тоді, коли вони стоять на п’єдесталі, а й коли щось не виходить.

«Я дуже хочу, щоб у нас в Україні дзюдо вийшло на новий рівень, тому що  в нас немає складної конкуренції, — говорить спортсменка. — В українського дзюдо, якщо порівнювати з іншими країнами, рівень досить невисокий. Якби була конкуренція, був би і вищий результат у кожній категорії».

Дар’я Білодід

Щодо планів на найближче майбутнє, то це відпочинок. Крім того, Дар'я Білодід нарешті може дозволити собі паузу в суворій дієті.

«Дуже важко мені видалися останні роки три, а особливо останній рік, тому що Олімпійські ігри перенесли, мені на рік більше потрібно було тримати вагу. Щодо дієти, то це дуже маленькі порції не тільки в їжі, але й у воді. Дійсно я висока, худа, і тримати таку вагу можливо тільки з невеликими порціями їжі. Іноді доводилося взагалі відмовлятися від їжі. Але це вже все позаду. Мені потрібен місяць-два, щоб відпочити, перезавантажитися та налаштуватися на наступний олімпійський цикл», — розповіла Дар'я Білодід.

Читайте также

Рассекретили: звезда «Большой маленькой лжи» Шейлин Вудли встречается с известным спортсменом

Рассекретили: звезда «Большой маленькой лжи» Шейлин Вудли встречается с известным спортсменом

Ничего себе пресс! 48-летняя Руслана восхитила спортивным телом в топе и коротеньких шортах

Ничего себе пресс! 48-летняя Руслана восхитила спортивным телом в топе и коротеньких шортах

Дар’я Білодід

Дар’я Білодід

Фото: Інстаграм Дар’ї Білодід

Какой будет школьная мода в 2021 и 2022
Предыдущий материал

Оверсайз и унисекс: какой будет школьная мода в новом сезоне

Наталья Могилевская
Следующий материал

Не повторяйте: Могилевская поделилась, какие манипуляции помогли ей сбросить лишний вес за 1 день

Новости партнеров