Готуй шкіру! Як повторити макіяж Кендалл Дженнер та Джіджі Хадід

Кендалл Дженнер
Поплив, спровокував лущення чи жирний блиск, підкреслив зморшки… Щоб макіяж був дійсно бездоганним, треба вміти підготувати обличчя.

Зіркові візажисти й косметологи одностайні у своїй думці – перед нанесенням мейкапу, як і після його зняття, шкіра потребує особливого догляду. Одного крему й міцелярної води замало. Viva! проаналізувала рекомендації б’юті-експертів і дійшла висновку, що ранкові й вечірні ритуали схожі – обидва складаються з очищення, маски, тонізування, нанесення крему чи сироватки.

Як Джіджі Хадід

Хочете повторити мейкап 25-річної супермоделі? Тоді дослухайтеся до порад її візажиста Патріка Та. Перед макіяжем потрібно провести процедуру відлущення (видалення мертвих клітин). Так вирівнюється поверхня шкіри, краще всмоктується крем, а макіяж легше наноситься.

  • Редакція: Застосовуйте ефективні засоби, що не травмують шкіру механічними частинками, наприклад, Вирівнювальний ексфоліант з АНА-кислотами від Nivea Make Up Expert. Він чудово очищує від забруднень і себуму, звужує пори, покращує колір обличчя й робить шкіру гладенькою.

Патрік Ta: «Завершальний етап макіяжу Джіджі Хадід – робота з тоном: вам знадобляться світловідбивальний тональний засіб, хайлайтер і напівпрозора пудра».

Щоб досягти ефекту «сяяння зсередини», почніть візаж з основи, а перед тональним засобом нанесіть зволожувальний крем.

  • Редакція: Залежно від типу шкіри оберіть базу. Вона вирівнює рельєф, маскуючи зморшки, нерівності, розширені пори, надає обличчю оксамитовості, прибирає жирний блиск й забезпечує стійкість макіяжу. Зручно використовувати засоби 2 в 1: праймер + зволоження.

Бренд Nivea пропонує для нормальної й сухої шкіри Зволожувальну крем-основу, а для жирної – Зволожувальний флюїд-основу. Переваги таких баз у тому, що вони мають легку текстуру, швидко всмоктуються й містять гіалурон, який підтримує рівень зволоженості шкіри.

Макіяж для янголів

У візажиста Victoria’s Secret Вінсента Окуендо своя методика підготовки обличчя до макіяжу:

«Спочатку треба зробити масаж, щоб позбавитися від вранішньої припухлості, набряків й покращити циркуляцію крові. Мені подобається застосовувати пластину гуаша чи гаджети Foreo. Після я наношу сироватку з гіалуроновою кислотою та зволожувальний засіб».

Змити й відновити

У Кендалл Дженнер проблемна шкіра, тому вона ніколи не забуває про етап очищення. Дерматолог Крісті Кідд порадила їй вмиватися тричі на день й ретельно змивати макіяж.

«У разі акне забудьте про скраби, пілінги й щітки – вони лише посилюють запалення», – каже Кідд.

  • Редакція: Для ефективного очищення використовуйте 2-фазну міцелярну воду з оліями. Олія розчинить навіть водостійку косметику, а міцели приберуть залишки мейкапу. Nivea Make Up Expert пропонує велику гаму таких засобів – від Міцелярної води для стійкого макіяжу до Чорної пінки для жирної шкіри.

Відомий косметолог Джоанна Чек дає основну схему догляду за шкірою. До вечірньої програми входить очищувальний засіб, тонік, сироватка, зволожувальний крем чи нічна маска, а також крем для очей.

«Перед сном обов’язково підготуйте шкіру, – радить Джоанна. – За ніч вона відновиться й зможе поглинути на 60 % більше корисних компонентів».

  • Редакція: Справжній вау-ефект дає Тануча нічна маска від Nivea Make Up Expert. Її легка текстура швидко всмоктується, активно зволожує шкіру завдяки гіалуроновій кислоті й олії сквалан, прибирає ознаки втоми й заряджає енергією!

Вінсент Окуендо: «Щоб шкіра сяяла, застосовуйте маски й ексфоліанти. Робіть їх за кілька днів до важливих подій і побачите результат».

Читайте также

Увеличила губы? Поклонников смутил внешний вид Виктории Бекхэм на новом видео

Увеличила губы? Поклонников смутил внешний вид Виктории Бекхэм на новом видео

38-летняя Вера Брежнева продемонстрировала идеальное лицо без морщинок

38-летняя Вера Брежнева продемонстрировала идеальное лицо без морщинок

Фото: Інстаграм

Макс Барских
Предыдущий материал

Макс Барских запускает мужскую линию одежды

Вера Брежнева
Следующий материал

Очень худая: Вера Брежнева показала фигуру в купальнике без фотошопа

Новости партнеров