Арсен Мірзоян відсвяткував 10 років творчої діяльності великим сольним концертом у Києві

Арсен Мірзоян
З нагоди ювілею артист презентував шостий студійний альбом «Монархія».

Аншлаг на головному концертному майданчику країни — палаці «Україна», зіркові гості, та розчулений від неочікуваного дуету глядач — таким закарбується в пам’яті співака святковий вечір. Столична публіка впродовж двох годин жваво підспівувала відомі хіти Арсена Мірзояна і схвально сприйняла нові треки з його шостого лонг-плею «Монархія».

Коментуючи назву нової платівки, артист зазначив: “Уявімо собі, що кожен чоловік  — це король свого життя, своєї справи , і, має дбати про свою корону, ким би він не був. І він сам вирішує, скільки йому триматися на троні”, — інтригуюче спонукав Мірзоян до прослуховування нового альбому.

Також у рамках концертної програми приємним сюрпризом для слухачів стала поява на сцені зіркових гостей. Так, разом із Сашком Положинським Арсен виконав пісню «Фура і артисти». З перших акордів прихильникі влаштували lighter waving: зала запалала тисячими ліхтариків. Зі співачкою Мятою презентував саундтрек до фільму, у якому нещодавно зіграв.

Дружина співака, Тоня Матвієнко, заспівала «Дитячий сміх», автором слів та музики якої став артист. Але найбільше глядачів зворушив дует із наймолодшою учасницею концерту. Неочікувано на сцену вийшла п’ятирічна донька виконавця — Ніна, яка цього вечора дебютувала на великій сцені в якості співачки. У дуеті із зірковим татом вона виконала пісню «Сніговик».

Серед відомих гостей заходу, які прийшли привітати артиста зі святом, були помічені: Ніна Митрофанівна Матвієнко, Віктор Павлік, телеведуча Соломія Вітвіцька, ASAFATOV, блогер та музикант Іван Марунич та дизайнер Віктор Анісімов.

Кульмінацією основної програми стало виконання «Вінні-Пух», під час якої до глядацької зали зі сцени полетіли величезні зелені кулі.

На прохання вдячної публіки Арсен Мірзоян з’явився й на біс. У дуеті з фронтменом гурту “СКАЙ” Олегом Собчуком заспівав “Іграшкова зброя” та свій хіт “Ідіоти”.

Фото: прес-служба

Джамала
Предыдущий материал

Надя Дорофеева, Monatik, Джамала: звезды на украинской премьере фильма «Дом Гуччи»

Viva! Connecting Women
Следующий материал

Время расправлять крылья! Как прошла ивент-презентация специального номера Viva! Connecting Women

Новости партнеров