ЧЕ Family Day: перший сімейний фестиваль в Черкасах

ЧЕ Family Day
30 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, у Черкасах відбувся перший благодійний сімейний фестиваль ЧЕ Family Day.

Свято було організоване за ініціативи Єлизавети Юрушевої та ГО «Сила дівчат». Проведення ЧЕ Family Day підтримали Черкаська ОДА, організація «Дамские вечера», а також готельний комплекс «Selena Family Resort», який гостинно приймав фестиваль. Серед гостей були очільник Черкаської ОДА Олександр Скічко а також міський голова Черкас Анатолій Бондаренко з родиною.

Головними роздинками фестивалю стала співачка TAYANNA, яка потішила публіку своїми хітами, та зірковий хореограф Дмитро Дікусар, котрий провів майстер-клас із бальних танців.

Впродовж цілого дня дітлахів та їхніх батьків  розважали аніматори «Звездопад сказок». Майстрині зачісок від G.Bar Che створювали яскраві образи усім маленьким модницям. Окрім цього малеча могла абсолютно безкоштовно пригоститися солодкою ватою, попкорном та морозивом, взяти участь в численних майстер-класах, переглянути дитячий показ мод, шоу мильних бульбашок та наукове шоу.

Усі виручені кошти будуть передані на придбання аспіраторів та інфузомату для вигодовування передчасно народжених немовлят в обласний Неонатальний центр Черкаської обласної дитячої лікарні. 

Фото: прес-служба

Cuba Camp
Предыдущий материал

Відкриття нового сезону в Cuba Camp

MONATIK
Следующий материал

Украинская мечта: MONATIK презентовал фильм о своей жизни — «Вечно танцующий человек»

Новости партнеров