Сенсація українського репу: alyona alyona виступить на фестивалі Sziget

alyona alyona
Співачка alyona alyona, яку називають сенсацією українського репу, виступить цього літа на Sziget – одному з найбільших фестивалів світу.

alyona alyona дасть концерт у перший день фестивалю 7 серпня в лайн-апі сцени Petőfi Radio x Volt Stage, яка донедавна приймала переважно угорських артистів. Цього ж року окрім нової української реп-зірки та гуртів з Угорщини на ній зіграють артисти з Бельгії, Великобританії, Ірану, Нідерландів, Ізраїлю, США, Франції, Гани, Тайланду і Австралії.

alyona alyona стала головною реп-сенсацією 2019 року. Її забійний флоу швидко став відомим у всій Східній Європі. Перші особи хіп-хопу висловлюють їй респект на Versus-батлах, про неї пишуть Meduza, Flow, Afisha Daily, її знімає американський Vogue, а машини знімальних ТВ-груп чергують під ґанком її рідного будинку в селищі Баришівка. У квітні alyona alyona видала свій перший альбом «Пушка» з цілою пачкою хітів, десятки рядків з яких стали мемами.

Читайте также

Как у рэпера! Известно школьное прозвище принца Джорджа

Как у рэпера! Известно школьное прозвище принца Джорджа

Прем’єра екшну «Месники: Завершення»: Alyona Alyona, Холостяк, Океан Ельзи та інші гості

Прем’єра екшну «Месники: Завершення»: Alyona Alyona, Холостяк, Океан Ельзи та інші гості

Окрім alyona alyona на Sziget цього літа виступить Іван Дорн. У минулі роки на Sziget виступали українці Onuka, 5’nizza, ДахаБраха, ТНМК, Brunettes Shoot Blondes, Kadnay та інші відомі та молоді українські артисти.

alyona alyona

Дон Кіхот
Предыдущий материал

Палке кохання під іспанським сонцем: у Національній опері України покажуть балет "Дон Кіхот"

Сплин
Следующий материал

Сплин — четвертый хедлайнер Atlas Weekend 2019!

Новости партнеров