Великий концерт гурту «Без обмежень» у Києві

Без обмежень
18 грудня 2018 року у Палаці спорту відбудеться довгоочікуваний концерт гурту «Без обмежень».

Музиканти представлять свій останній на сьогодні альбом «Буду з тобою!» та пісні зі своїх інших платівок. До того музиканти вже дали концерти в різних містах України та у Лондоні на підтримку синглу «Хочеш». Композиція відкрила четвертий альбом музикантів, однак ще задовго до запису підкорила серця мільйонів слухачів і довго трималася на перших щаблях українських музичних чартів.

  • Про шоу

Пісні гурту «Без обмежень» у виконанні незмінного фронтмена Сергія Танчинця — це завжди глибокий сум, прихований за справжньою чоловічою силою. Герої пісень гурту рідко бувають щасливими, проте весь час припадають до душі слухачам. Можливо, саме у цьому криється секрет довгоочікуваного успіху. Адже до визнання гурт «Без обмежень» йшов понад 10 років. Спочатку музиканти орієнтувалися на зразки західної музики і навіть переклали свою назву на англійську.

Проте справжній успіх спіткав їх саме тоді, коли вони повернулися до своєї мови і до свого коріння. Концерт у Палаці спорту напевно буде найбільш масштабним за всю історію гурту. Цього вечора тисячі фанів з усієї України приїдуть до Києва, щоб разом з Сергієм Танчинцем заспівати сакраментальне: «Хочеш, я в тобі оселюсь?» і захитатися в такт музиці під мерехтіння сотні запальничок. Як в старі добрі рок-енд-рольні часи, чи не так? Щоб потрапити на останній у 2018 році концерт гурту «Без обмежень», необхідно купити квитки в Києві, замовити квитки з доставкою або купити квитки онлайн. Ціна квитків від 250 до 990 грн. Ті, хто втратив своє кохання, може добряче посумувати під ліричні мелодії, ті, хто шукають, можуть знайти просто на концерті, а всі інші — обирайте місця для поцілунків і міцніше тримайтеся за руки, щоб не захлинутися від романтики і почуттів.

Читайте также

Оксана Марченко покинула шоу "Танці з зірками", не дожидаясь прямого эфира

Оксана Марченко покинула шоу "Танці з зірками", не дожидаясь прямого эфира

Вау, какой красавчик! Помолодевший Маколей Калкин удивил внешним видом на светском мероприятии

Вау, какой красавчик! Помолодевший Маколей Калкин удивил внешним видом на светском мероприятии

выступление украинской певицы Златы Огневич
Предыдущий материал

Star&Orchestra: Злата Огневич выступит в Киеве с эксклюзивной программой

Арнольд Шварценеггер
Следующий материал

В Киеве на одной сцене выступят Арнольд Шварценеггер и робот-андроид

Новости партнеров