Зустріч з Ірмою Вітовською: у Києві відбудеться передпрем’єра фільму «Між нами»

Ірма
«Кіноспільнота» – це культурний проєкт компанії «Арт-об’єкт». Його поява присвячена розвитку українського кіно та спрямована до перемоги нашої країни у російсько-українській війні. Частину доходу організатори будуть перераховувати на користь ЗСУ.

У кінопросторі Будинку кіно будуть демонструвати найкращі новинки національного та світового кінематографу, а також кінокласику, що перевірена часом.

Осередок «Кіноспільнота» покликаний бути відкритою зоною для художніх ідей і творчої взаємодії, це інституція, що інтегруватиме різні види мистецтва. Крім кінопоказів, в рамках проєкту проходитимуть виставки афіш, фотографій, творчі зустрічі та професіональні конференції з питань кіно. Ми всі прагнемо якнайскоріше повернутися до звичного життя, в тому числі культурного. Культурний осередок у самому серці Києва цьому також сприятиме.

Новий проєкт складається з кількох рубрик. Одну з них назвали «Українські актори та їхній фронт». У серпні та вересні заплановані події за участю Ади Роговцевої, Лариси Кадочнікової, Ахтема Сеїтаблаєва, Римми Зюбіної. 

Перша подія рубрики – зустріч та спілкування з Ірмою Вітовською та передпрем’єра фільму «Між нами».

Читайте также

«Дует року на Греммі»: Jerry Heil переспівала новий хіт Kupala зі своєю мамою

«Дует року на Греммі»: Jerry Heil переспівала новий хіт Kupala зі своєю мамою

Зірка французького кіно Жерар Ланвен: «Я ніколи не вчився грати»

Зірка французького кіно Жерар Ланвен: «Я ніколи не вчився грати»

  • 26 липня о 18:00, Червона зала Будинку кіно.
  • Українська акторка та її «фронт»
  • Ірма Вітовська

Красива, талановита і харизматична, еталон жіночності та приклад жорсткої громадянської позиції, українська акторка Ірма Вітовська-Ванца розповідатиме про свій «фронт» перед початком передпрем’єрного показу фільму «Між нами», де вона грає одну з головних ролей. 

Квитки тут.

  • Про фільм «Між нами»:

Україна, 2021

Психологічний трилер, 90 хв.

Режисер:  Соломія Томащук

Оператор: Юрій Дунай

Композитор: Антон Байбаков

Продюсерка – Поліна Герман

В ролях: Анастасія Пустовіт, Дмитро Сова, Ірма Вітовська, Євген Єфремов, Ганнуся Ярмоленко.

Історія про вибір, який доводиться робити між близькими та мораллю, коли іншого варіанту розвитку не існує. Дві головні героїні фільму – Саша та Аня змушені робити цей вибір: Саша стосовно власного чоловіка, Аня – стосовно сина. Драматизм ситуації загострюється, коли вони виявляються залучені в кримінал. За участі музикантів гурту «Вагоновожатые». Звучать  композиції «Касета» та «Між нами».

Малюнки українських дітей в Південній Кореї
Предыдущий материал

Малюнки українських дітей в Південній Кореї

Музика війни
Следующий материал

Концерт «Музика війни»: став відомий лайн-ап артистів, які виступлять у Києві

Новости партнеров