Влад Яма, ALYOSHA, Коля Сєрга: зірки долучилися до Bukovel blogger’s party для популяризації Карпат

Bukovel blogger’s party
Коля Сєрга, Даніель Салем та ALYOSHA виступлять на вечірці в Карпатах.

У Буковелі зберуться топові блогери України та зірки шоу-бізнесу і телебачення на тематичній події у шикарному гірськолижному курорті нашої країни, з 28 лютого по 2 березня 2022 року. Серед гостей заходу: Ніколай Сєрга, Аня Трінчер, Даніель Салем, ALYOSHA, Тетяна Савіцька, Богдан Юсипчук, Ілона Чернобай, Валерія Юрченко, Іра Кудашова, Ірка Пістрюга, Діма Варварюк, Вероніка Чучун, Богдан Осадчук, Z'AHAR, Аліна Лобода, Іра Путівенко, Ігор Осецимський та інші. Захід відбудеться в Hotel Podgore.

«Ми вперше проводимо у горах Bukovel blogger’s party, і це буде креативна тусовка топових блогерів та публічних людей. Спілкування, нові колаборації, вечірки та виступи артистів. На вечірках запалюватимуть ALYOSHA, Аня Трінчер, Z'AHAR та хедлайнер Ніколай Сєрга. Ведучими запросили улюбленців глядачів Даніеля Салема та Богдана Юсипчука.

Головна подія – це встановлення блогерами нового рекорду України. Наші зіркові тренери хореографи Влад Яма та Ілона Гвоздьова підготують всіх блогерів до великого флешмобу. Разом ми піднімаємося на гору, і блогери станцюють наймасовіший танок, це будуть фіксувати представники Книги рекордів України. Ми плануємо все це зняти з квадрокоптера. Лише уявіть, які будуть кадри з пейзажами на українські Карпати», – поділилася деталями майбутньої події співорганізаторка та блогерка Тетяна Савіцька.

Мета події – показати людям красу українських Карпат, показати єднання блогерів з різних куточків країни. Адже на них підписані мільйони людей, деякі з фоловерів жодного разу не були у Буковелі чи Карпатах в цілому.

«Коли я запропонувала Владу Ямі та Ілоні Гвоздьовій стати хореографами нового рекорду України, то вони були у захваті від ідеї. Правда, кожний з них сказав, що такого ще не проводив і першим питанням було: як ми реалізуємо масштабний танок на горі і чи не скотимося донизу, як сніжний шар (сміється). Проте ми продумали вже все до деталей, і всі заходи безпеки будуть витримані. Ми плануємо зробити вечірку Bukovel Blogger’s Party щорічною. Кожного разу нова програма, цікаві люди та різні фішки», – розповіла про задум Тетяна.  

Можна тільки уявити, яким яскравим буде репортаж з події. Тому слідкуйте за нашими оновленнями!

Читайте также

Фільм про унікальний центр для онкохворих дітей та їхніх сімей виходить у благодійний прокат

Фільм про унікальний центр для онкохворих дітей та їхніх сімей виходить у благодійний прокат

Wellboy: «Не уявляю, що б з мене було, якби я виріс в місті, а не селі»

Wellboy: «Не уявляю, що б з мене було, якби я виріс в місті, а не селі»

Фото: соцмережі, пресслужба

Дача премєра
Предыдущий материал

Фільм про унікальний центр для онкохворих дітей та їхніх сімей виходить у благодійний прокат

Нина Левчук
Следующий материал

Украинка из Google создала защищенную от атак платформу для защиты украинцев за границей

Новости партнеров