У Чорногорії відбудуться Дні молодих українських талантів

Дні молодих українських талантів
25 жовтня в столиці Чорногорії Подгориці в KIC “Budo Tomovic” відбудеться концерт юних українських співаків і відкриється виставка дітей та юнацтва, яка триватиме до 31 жовтня.

У концерті візмуть участь лауреати національних і міжнародних конкурсів Даниїл Усов, Катерина Деревінська і Кристина Брутян, які виконають українські пісні та світові хіти. Виставка складається з 60 робіт переможців ІІІ Міжнародного Художнього Фестивалю МАЛЮЙ.UA і відображає світогляд і майстерність юних художників зі всієї України 5-25 років, серед яких є діти учасників бойових дій, інваліди, сироти. Переможців обирало шановне журі чорногорських діячів культури та мистецтва: голова журі - Анастасія Міранович, члени журі - Мірко Драгович, Дарко Дрлевич, Ваня Вукович, Сніжана Буржан, Гордана Томашевич, Роман Джуранович, Матан Вуксевич, Хайдана Костич. Роботи відображають різну тематику та виконані різноманітними техніками. Тут представлені: олія, акварель, гуаш, колажі, гравюри, комп’ютерна графіка та ін.

Даниїл Усов

Катерина Деревінська

Кристина Брутян

Дні молодих українських талантів у Чорногорії організовані Асоціацією розвитку міжнародних відносин ADRUM та промоушен і продакшен компанією STUDIORAR під патронатом Міністерства культури та інформаційної політики України та KIC “Budo Tomovic”. Генеральний партнер Windrose Airlines.

Фото надані прес-службою Днів молодих українських талантів у Чорногорії

Микола Мозговий
Предыдущий материал

Триб'ют-шоу пам'яті Миколи Мозгового: хто з зірок буде на концерті

Ідеальний рецепт
Следующий материал

Вистава «Ідеальний рецепт» за участі Олексія Вертинського та Римми Зюбіної

Новости партнеров