Номінант премії «Тато року» залишить трьох дітей вдома заради двох концертів у Львові

Антитіла
Тарас Тополя — один із номінантів всеукраїнської премії «Тато року» у категорії «Тато-зірка».

Ви можете голосувати за будь-якого кандидата, а також розповідати про свого тата. Голосування триває до 9 вересня за посиланням.

«Мені дуже приємно, що мене номінували. Але в першу чергу хочу сказати, що я не міг би ствердитися як батько і пройти цей шлях, якби не було поруч моєї коханої дружини Олени (співачка Alyosha), з якою ми разом в паритеті виховуємо наших дітей. Я тато різний: на жаль, тато, якого досить часто не буває вдома, як і цього разу, адже ми анонсували два спеціальні концерти у Львові, іноді занадто вибагливий, іноді занадто поблажливий — все залежить від мого настрою, від настрою дітей і загальної атмосфери вдома. Єдине, що я можу сказати, що я тато, який не боїться помилятися у вихованні дітей, адже все, що ми робимо з нашою коханою, воно від любові. І якщо ми помиляємося в прагненні виховати в наших дітях найкращі людські чесноти, я думаю, що це не страшно, і найголовніше, що ми це усвідомлюємо. І намагаємося у вихованні виправляти свої помилки. І так само я тато, який розуміє, що діти виховують і мене», — розповів Тарас Тополя.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Viva! Украина, сайт Viva.ua (@viva_ukraine_magazine)

Нещодавно «Антитіла» анонсували два спеціальні концерти у Львові 25-26 вересня. Вперше за два роки два великих шоу у Львові.

Читайте также

5 советов по воспитанию детей от звездного папы Тараса Тополи

5 советов по воспитанию детей от звездного папы Тараса Тополи

Тарас Тополя і ALYOSHA: «Три дитини — це нелегко, але ми щасливі»

Тарас Тополя і ALYOSHA: «Три дитини — це нелегко, але ми щасливі»

Львів завжди був особливим містом для гурту «Антитіла». Не просто так саме з прекрасного міста Лева розпочиналися майже всі гастрольні тури гурту, і саме у Львові «Антитіла» зібрали свій перший стадіон у 2019.  На Львівщині між Тарасом Тополею та його коханою Оленою Тополею (співачка Alyosha) зародилися романтичні стосунки, з яких утворилася міцна родина і народилося троє прекрасних дітей.  Та й взагалі, у місті панує особлива, притаманна лише Львову атмосфера. Неспроста у такому місті — особливий концерт.

Цього разу музиканти разом з Тарасом Тополею підготували ексклюзив для всіх прихильників. Найвизначніші пісні з усіх альбомів, витримані часом та емоціями. «Антитіла» готують особливий лайнап, який прозвучить лише один раз і лише у Львові. Такого концерту більше не буде ніде, повідомляється на офіційних сторінках гурту у соцмережах. 

«Ми зіграємо ті ліричні пісні, які зазвичай не потрапляють в концертну програму, а також відомі хіти, без яких неможливий жоден наш концерт. І звичайно, запрошуємо не лише львів’ян, а наших прихильників з усієї країни, адже такого концерту більше не повториться. Так, це буде щось незвичне не лише для прихильників, а й для нас», — ділиться Тарас Тополя.

Найкраще світлове шоу, потужний звук та витримана 13-річна музична історія, яка прозвучить лише один раз. «Антитіла» мають що сказати і чекатимуть своїх прихильників. Квитки за посиланням.

Нагадаємо, останній концерт гурту «Антитіла» у Львові відбувся на «Арені Львів» у травні 2019 року в рамках всеукраїнського туру Hуllo. Тоді гурт зібрав близько 20 000 прихильників, а згодом продовжив тур на стадіонах в Полтаві, Харкові, Одесі та фіналізувався в Києві, де «Антитіла» зібрали 2 повних Палаци спорту поспіль. Цього року гурту виповнилося 13 років.

Фото: прес-служба

Мумий Тролль
Предыдущий материал

Лето, не утекай! «Мумий Тролль» сыграет концерт в Киеве

Bakkara
Следующий материал

Красиво! Сольний концерт Тіни Кароль на воді

Новости партнеров