Учасниця 11 сезону «Голос країни» Лаура Марті відсвяткує 34-річчя у форматі сторіз-концерту

Лаура Марті
Лаура Марті проведе перший в Україні сторіз-концерт.

Зеніт літа, вечір, п'ятниця: як найкраще провести ці чудові кілька годин? Чому б не розслабитися, розчинитися в якісній музиці, почути зворушливу історію життя? Якщо ви хочете доторкнутися до музики класу люкс, якщо втомилися від фальші, ширвжитку, вульгарності і одноманітності, то немає сумнівів — 16 липня вам обов'язково потрібно прийти на концерт унікальної співачки Лаури Марті, який пройде під відкритим небом на березі Дніпра. Лаура проведе його в принципово новому для України сторіз-форматі, що, безумовно, зблизить її з глядачами.

Українська співачка вірменського походження, незважаючи на молодість, має дуже багату і драматичну історію власного життя і готова поділитися цим зі сцени. Її сім'я свого часу була змушена отримати статус біженців, їм довелося практично з порожніми руками виїхати з Азербайджану, де пустив коріння їхній рід. З тих пір було багато всього: непроста адаптація в нових умовах, випробування бідністю, складні відносини, розчарування, не завжди добросовісна конкуренція, розбіжність глибоких внутрішніх цінностей з тим, що часом диктує великий світ. Але кожен день відбувається щось хороше — життя завжди перемагає. І поки ти живий, ти можеш змінити свою історію. І світ — своєю історією. Ось про це новий концерт Лаури Марті «День народження на сцені».

«Після того, як мій концерт 3 червня пройшов з аншлагом, я зрозуміла, що хочу ще і як можна швидше! Я отримала стільки добрих емоцій від своїх глядачів, що захотілося стати до них якомога ближче. Я готова розкрити свою душу, пустити їх в свою історію, тому що для мене музика і життя невід'ємні одне від одного. Тільки така музика, яка народжується зі свого досвіду, сприйняття світу, відносин з людьми може бути по справжньому щирою, і я буду стирати грані між сценою і життям», — говорить Лаура Марті.

Передбачається, що концерт буде максимально інтерактивним — гості стануть не тільки глядачами, а й учасниками концерту, як на справжньому дні народження.  Іменинниця, звичайно, любить подарунки, як будь-яка дівчина, але готова з радістю дарувати і сама.  Гостей концерту чекають приємні розіграші та призи.

Крім цього, співачка вважає, що дозріла до віку і рівня свідомості, коли готова озвучити свою соціальну місію. Як людина сім'ї, яка пережила всі жахи статусу біженця, труднощі переселення, інтеграції в незнайому культуру, Лаура Марті має намір активно просувати цю тему в публічному просторі, брати участь в будь-яких акціях і заходах, які допомагають і підтримують людей, які пізнали трагедію локальних війн і вимушених шукати собі новий дах під небом. Дівчина не перестає дякувати українцям за те, що Україна стала її справжньою Батьківщиною.

Читайте также

«Голос країни-11»: чего не знала Дорофеева о своем муже, пока не взяла в свою команду Лауру Марти?

«Голос країни-11»: чего не знала Дорофеева о своем муже, пока не взяла в свою команду Лауру Марти?

Батлы на шоу «Голос країни»: короновирус не помешал Лауре Марти покорить Олега Винника

Батлы на шоу «Голос країни»: короновирус не помешал Лауре Марти покорить Олега Винника

Хвилює Лауру й інша тема — професійна і соціальна реалізація дівчат Сходу, які як і раніше, в силу історичних традицій, живуть в замкнутому просторі, в режимі обмежень, не маючи можливості розвивати власні таланти і шукати покликання. Спілкуючись з глядачами, Лаура із здивуванням зрозуміла, що ця тема до сих пір актуальна і для деяких регіонів України. Тому говорити про неї сьогодні можна в самому широкому форматі і, звичайно, мовою музики.

Лаура Марті буде тішити гостей новою і знайомою музикою, представивши репертуар у вигляді антології The Best. Співачка, яка відома в Україні як зірка джазу, етно і поп-музики, готова продемонструвати результати своїх експериментів, пошуку, створення авторських жанрів. Тому можна сміливо говорити про те, що 16 липня 2021 року ми спостерігатимемо народження нового Лаури — ще більш сучасної, відкритої, енергійної, відповідальної і навіть зухвалої.

Квитки на концерт на сайті

бранч
Предыдущий материал

Dream and Do! Не проґав жіночий бранч з представницями покоління міленіалів, що надихають на успіх

MONATIK
Следующий материал

MONATIK даст в Киеве второй концерт в связи с ослаблением карантина

Новости партнеров