Свіжий тунець, еклери з крабом та запечена паста: чим здивує нове меню Veranda on the River

Veranda on the River
У київському ресторані на березі Дніпра Veranda on the River днями презентували нове меню.

У ньому шеф-кухар Сергій Башинський поєднав українські, азіатські, європейські, середземноморські та американські кулінарні традиції, які вже змогли оцінити гості. На що треба звернути увагу та якими стравами здивували, ділимося у нашій підбірці.

Почати трапезу на трьохпалубному ресторані-кораблі звичайно потрібно з морської закуски. Це може бути тартар Інь-Ян зі свіжого тунця з шисо-тосадзу і кінзою з гуакамоле (580 гривень) або еклери з крабом і гуакамоле під гірчично-медовим соусом (598 гривень).

Дрібно нарізану закуску з тунця можна сміливо брати на двох, адже кожен обере частину собі до смаку. Наприклад, перша частина заправляється солодкою синьою цибулею і соусом Тосадзу, оливковою олією, лимонним фрешем, сіллю, перцем та прикрашається ікрою тобіко. Друга, більш ніжна за текстурою з гуакамоле зі свіжого авокадо й кінзи. А прикрашають її чорною осетровою ікрою.

Еклери краще замовити тим, хто не сидить на дієтах та не боїться смачного заварного тіста. Адже ці еклери начиняють гуакамоле з кінзою, ніжним м’ясом краба з першої фаланги з додаванням цибулі шніт та гірчично-медовим соусом на основі японського майонезу, гірчиці, соєвого соусу і меду. Прикрашають страву ікрою щуки. Таку смачну закуску з’їси сама, може ще й захочеться повторити.

Далі рекомендуємо обрати роли з крабом у лососі під вогняним трюфельним соусом (698 гривень) або салат з татакі лососем, юдзу-дресінгом і чорним трюфелем (370 гривень). Обрати буде складно, адже одна страва смачніша за іншу.

За словами команди закладу, роли з крабом у лососі — найпопулярніші роли в ресторані. І це не дивно, зважаючи на інгредієнти. До нарізаного м’яса вареного краба з першої фаланги додають ікру летючої риби, японський майонез та цибулю шніт. Усі ці складові загортають у свіжий лосось, поливають трюфельним соусом на основі трюфельної пасти, вершків, сиру Пармезан та обпалюють до готовності.

Якщо ви рахуєте кожну калорію, краще все ж таки обрати більш легку страву у вигляді салату з татакі лососем. Татакі – це трошки обсмажений лосось, який нарізають на шматочки. До нього додають бебі-рамен і бебі-шпинат, томати чері, авокадо, заправляють усе трюфельним дресінгом на основі трюфельної олії, оливкової олії, цедри і соку юзу. Прикрашають свіжим трюфелем. Аромат і смак передати важко, краще спробувати.

Коли захочеться чогось гарячого та ситного, без варіантів рекомендуємо запечену паста в печі з кроликом, фініками і грибним соусом (380 гривень). Тільки складові цієї пасти викликають шалений апетит. Адже саму пасту готують за італійським рецептом з борошна семола та жовтків курячих яєць. М’ясо кролика попередньо обсмажують з цибулею і томлять 3-4 години у печі. Далі його заправляють часником та соусом на основі білих грибів з цибулею та вершками. Наступний шар – солодкі фініки, зелень і сир Пармезан. Накривають усе тонким дріжджовим тістом та запікають до готовності.

До кожної позиції професійні сомельє ресторану порекомендують вам келих вина, яке ідеально підкреслить смак обраної страви та задасть правильний настрій на весь вечір.

https://www.instagram.com/veranda.on.the.river/

 

Мишель Обама
Предыдущий материал

Вот так новости: Мишель Обама запускает свое шоу на Netflix

Fenix
Следующий материал

В ресторані Fenix зафіксовано новий рекорд України — панно з 6400 суші, створених вручну

Новости партнеров