Гурт «Антитіла» представив перший вініл у своїй дискографії

Гурт «Антитіла»
«Антитіла» представили альбом Hello на вінілі. Це перший альбом, який гурт випустив у такому форматі. Альбом повністю спродюсований гуртом.

До мастерінгу, який зробили спеціально для вінілу, музиканти підійшли як завжди ретельно у студії Bobina Records під керівництвом Хомулко Дмитра.

Платівка нарізана в Італії на спеціальне замовлення. Справжні поціновувачі оцінять її білосніжний колір та вагу 180 г. Саме такій вазі гурт віддав перевагу, бо це категорія «важкого вінілу» і він найбільш стійкий до пошкоджень. Обкладинка альбому має формат гейтфолду, або як ще називають розворотнього конверту. Розгорнувши її, слухач може відчути атмосферу, яка панує на стадіонних концертах гурту «Антитіла». Бо альбом з самого початку писався саме для виконання його наживо перед десятками тисяч людей open-air. Альбом Hello на вінілі вийшов накладом всього 250 екземплярів, тому охочим бути володарем лімітованої платівки треба поспішати.

Читайте также

Сімейне життя за кадром: Тарас Тополя та Alyosha показали своїх дітей

Сімейне життя за кадром: Тарас Тополя та Alyosha показали своїх дітей

Alyosha и Vlad Darwin собрали звезд на своем концерте в Киеве

Alyosha и Vlad Darwin собрали звезд на своем концерте в Киеве

«Я міг би сказати, що це була моя мрія дитинства — випустити платівку, але ні. Не буду лукавити.  Ми вирішили випустити альбом Hello у такому форматі, бо вініл повертається і сьогодні він є цікавим для багатьох колекціонерів і наших фанів. Що неодноразово просили випустити альбом саме в такому форматі», — прокоментував Тарас Тополя.

Гурт «Антитіла»

Вініл — це логічне продовження великої історії Hello від гурту Антитіла. Hello — це шоста платівка у дискографії гурту. Вона складається з 10 композицій, більшість з яких вже стали народними хітами. Альбом був представлений 14 квітня 2019 р. у підтримку нього наразі  триває  тур. Він почався у травні 2019 року і зібрав 80 тисяч прихильників на стадіонах та у двох столичних Палацах спорту. Цього року тур охопить понад 50 міст України, Польщі, Чехії, США та Канади. А концерти відбудуться на різних майданчиках: від тисячних залів до стадіонів.

Live-show Hello 2020 побачать майже пів сотні населених пунктів країни. До кожного з них гурт привезе та адаптує під відповідний концертний майданчик сцену у формі напівкола з великими екранами, що занурює глядачів у шоу Hello. Вона була спеціально для туру розроблена Антитілами та втілена кращими інженерами країни. Незмінними залишаться надсучасний звук, світлове шоу та розширена музична програма. Дві години хітів з альбому Hello, серед яких «ТДМЕ», «Лови момент», «Вірила», «Lego», «Буде син» та улюблені пісні мільйонів з попередніх платівок: «Бери своє», «Люди як кораблі», «Будувуду» та багато інших.

Зауважимо, що на концертах туру Hello 2020 у Антитіл відбудуться прем'єри.  Глядачі будуть мати  унікальну можливість першими наживо почути пісні з майбутнього альбому, над яким гурт вже працює.

«Ми вирушаємо саме у твоє місто! Із великим натхненням веземо новий альбом Hello, щоб зіграти його наживо та заспівати разом. Ми приготували багато сюрпризів. Бери з собою родину, друзів, нам є чим здивувати. Приходь!» — поділився Тарас Тополя.

Читайте также

Alyosha и Тарас Тополя чуть не потеряли ребенка

Alyosha и Тарас Тополя чуть не потеряли ребенка

Тарас Тополя о большом туре, семейной жизни и сыновьях: эксклюзив Viva.ua

Тарас Тополя о большом туре, семейной жизни и сыновьях: эксклюзив Viva.ua

Один в каное дадут концерт в Киеве
Предыдущий материал

«Один в каное» отмечает 10 лет творчества: 5 песен, ради которых стоит пойти на их концерт

Конвенция Nike переносится из-за коронавируса
Следующий материал

Nike Training Club Convention переносится. Известна новая дата

Новости партнеров