До мурашок: відео про те, як створювався проект Viva! Переможці

Як створювався проект Viva! Переможці
Дивіться неймовірний відеоарт проекту «Переможці» – ви будете вражені силою та енергією, яку випромінюють наші герої.

У київській залі Ballpark НСК «Олімпійський» проходить виставка другої частини відомого на весь світ соціального мультимедійного проекту «Переможці», організованого ТСН та журналом Viva! Куратор проекту – телеведуча Соломія Вітвіцька. Експозицію переглянули вже понад 2000 гостей. Щодня на виставку «Переможці» приходять сотні відвідувачів: школярі, студенти, журналісти, політики, спортсмени, зірки шоу-бізнесу тощо. На фотографіях – люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО, а також паралімпійці, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу!

На виставці можна придбати новий благодійний спецвипуск журналу «Viva! Переможці». Усі зібрані від продажу кошти підуть на психологічну реабілітацію ветеранів АТО та спортивне протезування. Вартість – 70 грн.

Ідея фотографій, представлених на величезних конструкціях понад 3 м заввишки на 1300 м2 виставкової площі. зробити акцент на силі та красі м'язів та тіл наших героїв, їх боротьбі за рух та життя. Виставка знайомить із 15 супергероями України та їхніми історіями про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами. Вони вражають. Один із героїв – 43-річний Вадим Свириденко. Лікарі розводили руками, а він щодня надягає одразу чотири протези і власним прикладом доводить, що життя не закінчується на ампутаціях, він бере участь у забігах нарівні з іншими бігунами та мріє побудувати повноцінний реабілітаційний центр для військових.

</p >

«Якщо хоч одного підніму та надихну своїм прикладом – це для мене буде справді щастям», – каже Вадим.

Ще один герой, 26-річний Сергій Романовський, втратив ногу під час запеклого бою на передовій, але активно займається науковою роботою у військовій академії, долає дистанції на марафонських забігах та мріє взяти участь у Паралімпіаді у Токіо як тріатлоніст. А 29-річний Андрій Демчук в інвалідному візку завоював золото у фехтуванні на XV-й літній Паралімпіаді, присвятивши перемогу українським воїнам, які загинули під час АТО.

Таких історій ще чимало. І кожна – гордість нашого народу. Ознайомитися з приголомшливими фотографіями та подробицями створення проекту можна щодня у залі Ballpark НСК «Олімпійський». Окрім того, виставка дає гостям можливість побачити процес створення експозиції. Відеоарт із неймовірними кадрами зі знімального майданчика розкриває подробиці створення унікальних фотографій із героями проекту. Автором відео став оператор 1+1 Віталій Панасюк. Відеоряд не просто вражає силою та мужністю героїв, які пройшли через нездоланні, здавалося б, складності. Ці кадри знаходять відгук у кожній душі, гартують дух, а герої доводять своїм прикладом, що людські можливості безмежні.

Viva! Переможці-2
</ >

Viva Переможці

Viva Переможці

Viva Переможці

Viva Переможці

Партнерами «Переможців» стали Міністерство закордонних справ України, Національний паралімпійський комітет, Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS, благодійний фонд «Серце воїна», Клініка доктора Валіхновського, туристична компанія «Феєрія», Run Ukraine, організатори візиту Ніка Вуйчіча в Андре Тан, бренд Vovk та інші.

Viva Переможці

Viva Переможці

Устигніть побувати на виставці до 30 квітня в залі Ballpark НСК «Олімпійський» з 11:00 до 21:00. Ви будете вражені «Переможцями», які здобули перемогу на війні, у спорті, у житті, перемогли себе. Вони готові поділитися з усіма своїм героїчним духом та неймовірною енергією, завдяки чому неможливе стає реальністю! Вхід вільний.

Першим містом, яке прийме в Україні виставку після Києва, стане Дніпро.

Слідкуйте за нашими новинами в соцмережах: Viva! у Facebook іVk.com

Допустима температура при ГРВІ
Попередній матеріал

Збивати або не збивати: допустима температура при ГРВІ

Як створювався проект Viva! Переможці
Наступний матеріал

До мурашок: відео про те, як створювався проект "Viva! Переможці"

Новини партнерів