Розкрути барабан пральної машини beko

Веко стиралка
Отримати у подарунок м'яч із автографами футболістів ФК Barselona… Чи це не мрія?

А ви пробували колись розкрутити барабан пральної машини? А зробити це онлайн? Ні? Тоді наша нова гра «Розкрути барабан» із beko саме для вас!
Ми поставимо вам кілька запитань про нову пральну машину beko WTV 9633 XS0

і правильна відповідь змусить барабан крутитись.

Щотижня ми визначатимемо 5 призерів, які отримають заохочувальні супер-подарунки від beko-м'яч із автографами футболістів ФК Барселона. А наприкінці гри ми оберемо головного переможця, який отримає головний приз – кофемашину beko BKK-2300 BETTER GRI!

Спробуйте розкрутити барабан та отримати призи!

Прийняти участь

І це ще не все! Viva спільно з beko також проводить конкурс-розіграш «Питання тижня від beko» на сторінці www.facebook.com/VIVA.VIVA.VIVA/

Відповідайте на питання тижня про посудомийну машину beko, та беріть участь у розіграші 5 брендованих флешок beko щотижня! А головним призом у цьому розіграші стане мікрохвильва піч beko MGF20210X.
 

beko звертається до всіх потреб нового покоління, пропонуючи розумні технологічні продукти зі стильним, функціональним дизайном, які зберігають довкілля та заощаджують сімейний бюджет. З кожним днем beko стає популярнішим, і це вибір нового розумного покоління!

Компанія beko є офіційним преміум-партнером ФК "Барселона". На початку футбольного сезону 2014/15 р.р. компанія beko уклала спонсорську угоду, яка пролонгована до 2022 року включно. Це міжнародне партнерство має на увазі розміщення емблеми beko на рукаві форми гравців команди.

beko – офіційний партнер кожного дня.

Прийняти участь

Ольга Бутко
Попередній матеріал

Ольга Бутко: - На кастингах не раз говорили, що я надто гарна для телеведучої

Веко стиралка
Наступний матеріал

Розкрути барабан пральної машини beko

Новини партнерів