Українська співачка презентувала останню роботу режисера, який загинув на війні

SOFO
Остання відеоробота полеглого режисера Дениса Літкевича «Ти не #1» (remake), яку презентувала авторка та співачка SOFO.

Відео зняте на декількох локаціях. У кліпі SOFO та дванадцять танцівниць її балету танцюють красиві та досить провокаційні рухи — саме такі, як під час концертних виступів співачки.

«Я хотіла передати у новому відео всі емоції, пристрасть та енергію, які глядачі бачать на моїх концертах. «Ти не #1» (remake) — це історія сильної жінки, яка обирає себе у пережитих особистих драмах. Зізнаюсь, це відео ми знімали ще до початку повномасштабного вторгнення і тоді ми навіть не уявляли, що чекає на нас. Саме тому у кадрі ми впевнені, щасливі, сексуальні та відверті. Головний меседж пісні — не давати себе образити чоловікам-нарцисам! Я пишу пісні та співаю про жінок і про особисте», — поділилась виконавиця.

Широкому загалу SOFO відома як екссолістка гурту «Горячий Шоколад», де співала кілька років, а у 2022 році розпочала свою сольну кар'єру.

У своїх соцмережах співачка розказала щемливу історію про режисера відео: «Я вдячна всім, хто любить, вірить в мою творчість, підтримує мене. Але я особливо вдячна режисеру Денису Літкевичу, який починав зі мною мій творчий сольний шлях. І який віддав своє життя, захищаючи Україну. Це режисер моїх кліпів "Янголи" та "Ти не #1". Денис надзвичайно творча та щира душа, справжній герой-янгол для нас в серці та на небі, янгол ЗСУ. Людина зробила настільки багато, щиро та глибоко. Він казав, що йому не потрібні цінники шоубізнесу за кліпи і робив усе у творчому пориві, а от коли я стану шалено відомою співачкою, “тоді і поговоримо”, так він казав, посміхаючись. Такими були слова Дениса Литкевича. Я вдячна за наші відео, за наше знайомство і дружбу! Хочеться, щоб Денис був поруч. Родині Дениса дякую за таку прекрасну людину! Мені приємно, що його творчість та талант продовжують ширитись і він живе в наших серцях!»

Сингл «Ти не #1» — це особисті пережиті емоції SOFO та збірний образ хлопця. Коли дівчата закохані, то віддаються повністю у вир почуттів, а чоловік може в цей момент стати нарцисом у стосунках. Коли ти йдеш від чоловіка, збираєш себе по частинкам після розриву відносин і розумієш, що ти номер один для себе, а він — не номер один у твоєму світі. Співачка бажає дівчатам цінувати свій інтелект, незалежність та талант. Справжній чоловік змінює життя і готовий на все, щоб зробити кохану щасливою. Так вважає авторка та виконавиця SOFO.

Читайте також

День батька: українські телеведучі-чоловіки показали своїх дітей

День батька: українські телеведучі-чоловіки показали своїх дітей

Старі фотографії: Влад Дарвін у новому відео показав кадри з родинного альбому

Старі фотографії: Влад Дарвін у новому відео показав кадри з родинного альбому

Влад Дарвін
Попередній матеріал

Старі фотографії: Влад Дарвін у новому відео показав кадри з родинного альбому

Даша Астафʼєва
Наступний матеріал

Втрачене, але не забуте: Даша Астафʼєва позує на відтвореній картині, яку вкрали росіяни

Новини партнерів