Важка хвороба: батько Кузьми Скрябіна назвав причину смерті дружини

батько Кузьми Скрябіна
Віктор Кузьменко, батько Кузьми Скрябіна, в “Сніданку з 1+1” поділився подробицями останніх місяців життя дружини, яку здолала важка хвороба.

Віктор Кузьменко живе один — у вересні 2023 року чоловік став удівцем. Мама покійного музиканта Ольга Кузьменко пішла з життя у віці 76 років. Вперше після втрати дружини батько Кузьми наважився на відверту розмову. В інтервʼю Єгору Гордєєву Віктор Кузьменко назвав причину смерті дружини та розповів, як Кузьма написав вже легендарну пісню “Мам”.

Мама Кузьми Скрябіна була найбільшою шанувальницею творчості єдиного сина та пережила його на вісім років. У вересні 2023 року вона раптово померла, і сім'я артиста не висловлювалася в пресі на цю тему. В розмові з Єгором Гордєєвим батько Кузьми вперше розповів про хворобу покійної дружини.

“Її здолала важка хвороба. Вона лежала в лікарні у Львові протягом 7 місяців. У неї був інсульт. Згодом лікарі вже натякнули, що вони безсильні і нічого не можуть зробити. Потім вона ще три тижні була дома і стався другий інсульт. Її забрали на швидкій в реанімацію, а на другий день її не стало”, — розповів Віктор Кузьменко.

Кузьма Скрябін і його батьки

Кузьма Скрябін з батьками

Зараз тато Кузьми продовжує справу, якою вони займались з дружиною разом: у них була майстерня, де створювали декоративних ангелів та дзвіночки з кераміки.

Також батько співака згадав, як його син написав пісню "Мам". Кузьма показав батькам трек, коли він вже був готовий. Співак написав його в дорозі, коли їхав до батьківської хати.

“Він їхав тоді з Івано-Франківська і завжди обирав такі дороги, які дозволяли йому швидше дістатися додому. І ось якось його занесло старою дорогою у ліс. Була вже ніч, лісовози, ще сталась пожежа: торфи горіли, дим. Він сказав: “Я так злякався, що я можу мами не побачити”.  І от у нього протягом того якогось короткого часу той текст визрів”, — пригадав Віктор Кузьменко.

Читайте також

Зірки переспівали хіт Кузьми: в ньому згадуються Ірпінь, Чернігів та інші постраждалі міста

Зірки переспівали хіт Кузьми: в ньому згадуються Ірпінь, Чернігів та інші постраждалі міста

Зіркова прем'єра фільму «Я, "Побєда" і Берлін» за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Зіркова прем'єра фільму «Я, "Побєда" і Берлін» за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Маша Єфросиніна
Попередній матеріал

Катування геніталій, групове згвалтування: Маша Єфросиніна розповіла в ООН про злочини росіян

Козловський
Наступний матеріал

Віталій Козловський у новій відеороботі показав вагітну дружину

Новини партнерів