Реакція зірок шоубізнесу на звільнення Валерія Залужного

звільнення Валерія Залужного
Найрезонансніша новина останньої доби не залишила байдужими зірок шоубізнесу.

8 лютого Президент України Володимир Зеленський офіційно заявив, що Валерій Залужний покидає пост Головнокомандувача ЗСУ. Його звільнення розхвилювало українське суспільство. Осторонь не залишились і зірки. Як вони реагували і коментували цю новину — читайте в матеріалі.

Коментарі зірок про звільнення Залужного

  • Тарас Цимбалюк: «Я трохи в аху… Ця вся історія… «звільнення Залужного». Більш того, це вочевидь і нездорово виглядає… Думаю, цей доволі крінжовий сканворд неприємно кидається в очі українцям… Це ж чи не єдина людина серед наших керманичів, якій довіряє зараз основний прошарок України — військові! Він з 18-го року в ЗСУ, і ще з початку 90-х — на службі… і це той максимально рідкісний випадок, коли людина дійсно на своєму місці. У нашій країні нарешті зʼявилась така тривала довіра хоч до когось! Повторююсь : велика кількість людей на передовій довіряє ТІЛЬКИ ЙОМУ (і це далеко не дарма), бо він — їх опора, віра і стержень! Мабуть, це зараз рушійне і головне! Ну, п***ц…»
  • Руслана: «Ці мої слова адресовані Валерію Залужному: для мене честь народитися і жити з Вами в одній країні, в один час, під одним небом на одній землі. Ви для мене —  Сила, Мудрість і Гідність. Ви дали нам впевненість у майбутньому, у перемозі Добра над злом, у перемозі Світла над темрявою. Наближається річниця Майдану, революції Гідності. Саме тоді, 10 років тому у 2014-му ми зрозуміли, хто такі «воїни світла», що це такі самі люди, як ми, що вони серед нас. І що вони надзвичайні! І Ви один з них… справжній воїн, що несе світло, і захищає його… Слава ЗСУ, Слава Україні!»
  • Анна Добриднєва: «Мій Герой, моя надія, неймовірний і потужний Генерал мого серденька — пан Залужний».
  • Тарас Тополя: «Повага і вдячність, товарише Генерале Валерій Залужний! Пишаємось!»
  • Анатолій Анатоліч: «Трактор, що тягне окупантський танк. Хливнюк, який співає "Ой у лузі" в центрі безлюдного Києва. Український воїн, який посилає руській воєній корабль. Маленький джек-расел-терьєр, якого полюбила вся країна. Збори на сотні мільйонів гривень за 1 день. Президент в темно-зеленому худі. Паляниця як перевірка хто свій, а хто ні. Безсмертний Привид Києва. Шафка з півником на зруйнованому будинку в Бородянці. "Доброго вечора, ми з України" кожен вечір з екранів. І звичайно, посмішка Генерала Залужного і його фірмовий жест Victory (є й інші версії цього жесту). Ці два роки сповнені символізму. Багато в чому. Тут я пригадаю тільки хороше. І Валерій Залужний без сумніву один з них. Вірю, що все на краще. Що і генерал і Президент знають, що роблять. Чому і як. Вірю в президента. Вірю в Залужного. Вірю в ЗСУ».
  • Юрій Горбунов: «Дякуємо вам, Залізний генерале, за все! Дуже сподіваюсь, що все на краще!»
  • Yarmak: «Дякую, пане генерале. У таймлайні всієї української історії, ви — один з найкращих».
  • Маша Єфросиніна: «Дякую, Валеріє Федоровичу! Вдячна вам за міць та надію, яка тримала кожного українця».
  • Надія Матвєєва: «В історії України назавжди залишиться головнокомандувач, до якого з довірою та повагою ставиться більшість українців. Дякую за те, що й надалі будете з нами».

Валерій Залужний

Валерій Залужний

Валерій Залужний

Фото: соцмережі

Оля Цибульська
Попередній матеріал

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Світлана Лобода
Наступний матеріал

LOBODA — про свій головний орієнтир у нових реаліях: «Тільки так можна прокласти дорогу до щастя»

Новини партнерів