alyona alyona і Jerry Heil прокоментували натяк MELOVIN на фальсифікацію результатів Нацвідбору

alyona alyona і Jerry Heil
Співак MELOVIN вважає, що співачки alyona alyona і Jerry Heil могли фальсифікувати результати Нацвідбору на Євробачення-2024.

4 лютого відбулося оголошення переможців Національного відбору на Євробачення-2024. Перемогу виборов дует alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria. Тож саме вони представлять Україну вже у першому півфіналі Євробачення, який відбудеться 7 травня 2024 року у Мальме, Швеції. Переможниці Нацвідбору Євробачення-2014 в ефірі “Сніданку з 1+1” прокоментували натяки MELOVIN щодо необʼєктивності результатів.

Учасник цьогорічного Національного відбору на Євробачення-2024 MELOVIN, який за результатами суддівського та глядацького голосування отримав 18 балів і посів третє місце, натякнув, що Нацвідбір нібито був "куплений”. alyona alyona вперше прокоментувала звинувачення співака.

alyona alyona і Jerry Heil

“Знаєте, я постійно кажу одне й теж: "Дай нам Боже тих сил і тих грошей, про які всі думають, що вони в нас є". Я не уявляю, скільки треба заробляти, щоб оплатити таку кількість людей. Якщо люди думають, що вони в нас є, і ми б їх витрачали не на збори, а на такі речі, і не писали б якісну та класну пісню, яка потрапить до серця, то нехай вони в нас будуть”, — зазначила співачка.

Також Jerry Heil розповіла, що номер до виступу на головній сцені Євробачення у травні ще зазнає змін та вони з alyona alyona дослухаються до порад членів журі Нацвідбору-2024.

Читайте також

Андрій Данилко прокоментував довічну заборону на в’їзд до ОАЕ: «Це особиста помста»

Андрій Данилко прокоментував довічну заборону на в’їзд до ОАЕ: «Це особиста помста»

Євробачення-2024: Тіна Кароль без макіяжу та концертного вбрання виступила в ефірі Нацвідбору

Євробачення-2024: Тіна Кароль без макіяжу та концертного вбрання виступила в ефірі Нацвідбору

Євробачення 2024
Попередній матеріал

Євробачення-2024: відомо, хто представить Україну на конкурсі в Мальме

YakTak
Наступний матеріал

YakTak розповів про свою кохану: «Вона старша за мене. Я комплексував та боявся осуду людей»

Новини партнерів