Вагітна Лілія Ребрик розсекретила стать третьої дитини: «Ми так чекаємо на тебе»

Лілія Ребрик
Маля вже скоро з’явиться на світ.

Зірка з digital-обкладинки Viva! Лілія Ребрик разом із чоловіком Андрієм Диким влаштували гендер-паті на честь майбутньої дитини. Акторка театру і кіно, ведуча телеканалу «Дім» виклала у Мережу відео, в якому розсекретила стать малюка. Шанувальники одразу привітали і підтримали молодих батьків.

Родина Лілії Ребрик влаштувала вечірку, під час якої дізналася стать третьої дитини. Думки друзів і шанувальників розбіглися — хтось через реакцію татуся вважав, що буде дівчинка, а хтось, пророчів родині хлопчика. «Наразі в нашій родині це питання номер один — суто з цікавості, адже по факту для нас не важлива стать дитини. Просто щастя і любові буде ще більше, бо вони не діляться, а примножуються», — розповіла Лілія Ребрик в інтерв’ю Viva! місяць тому, коли оголошувала про третю вагітність.

Лілія Ребрик вагітна втретє у фотосесії для сайту Viva!

Чоловік ведучої зауважив — він дуже любить дівчаток, тому був впевнений, що буде дівчинка. Думки ж доньок подружжя дещо розбіглися: Діана думала, що буде хлопчик, а Поліна — що дівчинка.

Нарешті час настав, і Лілія Ребрик виклала відео з підписом: «Ми так чекаємо на тебе», в якому розкрила всі карти — пара чекає на третю донечку. Прихильники ведучої відразу відреагували на чудову новину і привітали відому родину: «Дівчатка народжують до миру! Тож хай це буде добрим знаком», «Я так і знала, що там дівчинка! Вітаю вас! У вас виходять такі файні дівчатка, нехай краси буде ще більше», «Ще одна красуня в родину! Готуємо суконьки!», «Наші щирі вітання! У вас першокласні дівчата! Чекаємо на появу і ще однієї принцеси».

Читайте також

Лілія Ребрик прокоментувала своє ставлення до Тетяни Денисової, яка отримала російський паспорт

Лілія Ребрик прокоментувала своє ставлення до Тетяни Денисової, яка отримала російський паспорт

Лілія Ребрик вагітна втретє! Ексклюзивне інтерв’ю і сімейна фотосесія Viva!

Лілія Ребрик вагітна втретє! Ексклюзивне інтерв’ю і сімейна фотосесія Viva!

CHEEV
Попередній матеріал

Коли кольори стають не такими яскравими: Cheev у новому кліпі порушив тему емоційного вигорання

Ярослава Магучіх
Наступний матеріал

Українська легкоатлетка-красуня Ярослава Магучіх виходить заміж

Новини партнерів