Мотиваційна пісня для молодого покоління: прем‘єра кліпу «Зоряне дитя» співачки та авторки Esphyr

Esphyr
Українська співачка та авторка пісень Esphyr презентувала нову пісню та кліп «Зоряне дитя».

Натхненням для нової пісні Esphyr стало підростаюче покоління українців, яке є справжнім прикладом сили духу, патріотизму та адаптивності в складних умовах сучасності. «Зоряне дитя» — це гімн віри у себе, свої сили та сміливості, що надихає кожну людину не боятись вийти з тіні інших, йти вперед, назустріч своїй великій мрії.

Співачка переконана, що підтримка та мотивація для українських дітей та підлітків є особливо важливими, адже саме вони мають переживати складний шлях, який вимагає сили та витримки.

Відеоробота, яка супроводжує пісню, має автобіографічний характер, показуючи моменти з життя співачки. У дитинстві її улюбленим предметом була фізика, а перемога на конкурсі наукових робіт в Малій академії наук, коли вона ще навчалась в середній школі, стала потужною мотивацією для неї та дала віру в те, що немає в житті нічого неможливого.

Відео стало дебютною роботою тандему Esphyr і молодого та талановитого оператора Павла Куришева. Зйомки кліпу проходили в одному з приміщень Інституту фізики Національної академії наук України. Літак, який символізує натхнення та великі досягнення, також з'являється у відео, відображаючи значення авіації у житті Esphyr, яка є випускницею Авіаційного університету та пілотом.

Esphyr почала свій творчий шлях ще в дитсадку, пишучи перші пісні, але довгий час сумнівалась у своїх можливостях підкорити велику сцену. Завдяки визнанню на європейській електронній сцені, релізам на лейблі Armada, співпрацею з діджеями та продюсерами, співачка зрозуміла, що вона хоче і може стати сольним артистом та зробити значний внесок у розвиток української музики. Для досягнення цієї мети вона здобувала освіту у найкращих музичних закладах світу, зокрема в Berklee College of Music.

Пісня «Зоряне дитя» — символ творчого потенціалу та підтримки молодого покоління, що дарує натхнення усім тим, хто мріє про велике. «У мене є мрія в душі, а значить є й крила», — підсумовує співачка Esphyr.

Дочекалися: фільм «Барбі» виходить в український прокат
Попередній матеріал

Дочекалися: фільм «Барбі» виходить в український прокат

Юлія Зорій поділилась теплим спогадом до річниці весілля з Олексієм Резніковим
Наступний матеріал

Ексклюзив: дружина міністра оборони України розповіла про найромантичніший вчинок чоловіка

Новини партнерів