Alyosha викликала обурення в мережі: співачці довелось вибачитись перед українськими матерями

Alyosha
Прихильників обурив допис співачки у соціальних мережах, присвячений її поглядам на проживання дітей в Україні під час війни.

Днями співачка Alyosha поділилася в Інстаграмі світлинами своїх трьох дітей, яких народила і виховує у шлюбі з Тарасом Тополею. Артистка вивезла їх до США, подалі від жахів війни. У новому дописі Alyosha висловила власну думку про те, що жінки не усвідомлюють небезпеку, залишаючи дітей в Україні.

«Якби ви мали глибоке усвідомлення небезпеки для своїх дітей, чи не вивезли би ви їх з тієї небезпеки, чи не зробили би все задля кращого дитинства ваших діток? Навіть просто на західну, на кордон, до родичів, до тих людей, хто готовий вас прийняти, а таких безліч! Ви маєте інтернет, щоб писати коментарі, але не маєте усвідомлення, що ваші діти не захищені… це прикро… Інтернет допоможе знайти такі безпечні місця!!! Саме так, ваші діти можуть насолоджуватись дитинством! Я дякую долі, що у нас була можливість їх вивезти. Повірте, серце страждає не менше за ваші серця… це тяжко, жити інакше. Не бачити рідних людей, найдорожчих… родину… Але є радість у результаті тих зусиль і того болю — це діти, які посміхаються», — написала виконавиця.

Діти співачки Alyosha і Тараса Тополі

Позиція співачки викликала неоднозначну реакцію аудиторії. Багато хто висловив незгоду з її думкою:

«Тобто ті, що не вивезли з країні — не свідомі? І наші діти приречені мати нещасливе дитинство? Ну дуже однобока позиція», «За вашою логікою, в Україні мали б залишились лиш чоловіки та пенсіонери. З ваших вуст доволі дивно звучить, тобто ви засуджуєте тих жінок, які залишились з дітьми в Україні?», «У мене троє дітей. Вони — моє життя. І є чоловік. І ми в Україні», «При всій повазі, але ж як вже задовбали зірки, що виїхали. Все повчають і повчають, вам з-за кордону все видніше», «Не у всіх є можливість і бажання кудись їхати. Кожен робить свій вибір. І так, жити щасливо можна і в Україні», «Я дуже люблю вашу сім'ю. Ви були для мене як зірочка. Але цим постом я дуже обурена. Я відчула в свій бік образу», «Кожен сам обирає, де бути і не вам осуджувати інших».

Згодом Alyosha вибачилась перед українськими жінками: «Повертаючись до посту, який викликав стільки різних емоцій у вас! Приношу свої вибачення всім, кого зачепила. Я зовсім не хотіла нікого образити і тим більше повчати! Ви всі праві, бо у кожного свій життєвий досвід, який не можна осягнути комусь іншому. Я дуже вдячна вам усім за коментарі і за допомогу ще більше поринути у ситуацію, яка охопила нас всіх і зрозуміти багато для себе! Ви всі неймовірні і мужні, наші жінки! Ви надихаєте стійкістю і вірою! Дякую. Скоро побачимося вдома».

Читайте також

Красуня! Зірка серіалу «Секс і місто» Крістін Девіс знялась у розкішній фотосесії

Красуня! Зірка серіалу «Секс і місто» Крістін Девіс знялась у розкішній фотосесії

Палкі обійми на публіці: Христина Соловій і Сергій Жадан показали свою пристрасть

Палкі обійми на публіці: Христина Соловій і Сергій Жадан показали свою пристрасть

Фото: Instagram Alyosha

Алла Костромічова
Попередній матеріал

Алла Костромічова вдруге стала мамою

Roxolana
Наступний матеріал

Roxolana розповіла про найдивніше побачення в житті: «Ця людина відома»

Новини партнерів