Анна Добриднєва переклала українською мовою суперхіт, який співала з Іваном Дорном

Анна Добриднєва
Той самий Happy End. Анна Добриднєва видала легендарний суперхіт українською.

Співачка та волонтерка, єдина незмінна солістка колись популярного гурту «Пара Нормальних» Анна Добриднєва нарешті презентує Happy End рідною мовою. Український текст артистка написала ще рік тому, але вирішила випустити лише зараз, бо під час концертів військові часто запитували співачку саме про цю композицію, пов‘язану зі світлими спогадами.

“Слухачі вже давно чекали від мене цей безперечний суперхіт українською. Під Happy End закохувалося не одне покоління. Тож почувши його ностальгійно-романтичний настрій, ви гарантовано порините в добрі і щасливі спогади, які зараз так потрібні всій країні. Ми навіть намагалися відтворити на студії те саме звучання”, — розповідає співачка.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Анна Добриднєва поєднує творчість з постійними виступами та волонтерською діяльністю одразу у двох благодійних турах: тур «Дорога до перемоги» з Командою А, під час якого ведеться збір коштів на потреби ЗСУ, а також тур з волонтерською командою «6992», яка проводить концерти для військових здебільшого в гарячих точках і з моменту створення пригнала до України понад 1200 автівок.

За півтора року у співачки відбулося понад 150 благодійних концертів. Напередодні прем‘єри Анна їздила з гуманітарною місією до Херсону, а днями отримала від Валерія Залужного нагрудний знак «за сприяння війську».

Анна Добриднєва

Читайте також

Анна Добриднєва у новій пісні розповіла, у чому сенс життя українців

Анна Добриднєва у новій пісні розповіла, у чому сенс життя українців

Іван Дорн попросив вибачення за своє минуле життя

Іван Дорн попросив вибачення за своє минуле життя

KHAYAT
Попередній матеріал

Нео, це ти? KHAYAT знявся у стилі «Матриці» для обкладинки нового альбому

DOROFEEVA
Наступний матеріал

«Кохаю, але не зовсім»: DOROFEEVA випустила кліп на трек, який написала разом з Мішею Кацуріним

Новини партнерів