Гурт «Без Обмежень» виступив перед українськими дітьми зі спортивних таборів Olympic Dreams

Без Обмежень
Учасники проєкту Olympic Dreams відвідали на Кіпрі концерт гурту «Без Обмежень».

Учасники проєкту міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams, які зараз перебувають на Кіпрі, відвідали благодійний концерт гурту “Без Обмежень”. Захід BE BRAVE LIKE UKRAINE відбувся у Лімасолі.

Без Обмежень

Понад 150 юних спортсменів з українських міст, що постраждали від російської агресії, проходять тренування у безпечних умовах на гостинному Кіпрі в рамках проєкту Olympic Dreams, започаткованого меценатом БФ “Майбутнє – дітям” Анатолієм Бойком. Команди з 6 видів спорту мають змогу підтримувати безперервний тренувальний процес під час, коли спортивна інфраструктура в їхніх рідних містах зруйнована.

Команда Olympic Dreams працює над забезпеченням цікавої  програми для дітей під час перебування у країнах-партнерах проєкту аби, крім щільного спортивного режиму, учасники проєкту відвідували визначні місця та культурні заходи. Цього разу це був концерт на підтримку України, запрошення на який діти отримали від івент-агенції Star Music Events Cyprus.

“Вже понад 10 років ми влаштовуємо різноманітні культурні заходи на Кіпрі, – розповідає СЕО компанії Наталія Еллінас. – Наша команда забезпечує високоякісну організацію та повний супровід заходу з початку і до кінця, будь-то невеликий день народження чи масштабний музичний фестиваль. Кожний організований нами івент перевершує очікування глядачів”.

Не став винятком і цей благодійний концерт. Під час виступу лідер і вокаліст гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець привітав українських спортсменів, а на екрані було продемонстровано відео тренувань дітей в проєкті  Olympic Dreams.

Нагадаємо, проєкт міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams було започатковано у 2022 році за підтримки НОК Київської області, Посольства України в Грецькій Республіці та Республіці Кіпр, а також особистої ініціативи мецената БФ "Майбутнє — дітям" Анатолія Бойко. Головна мета проєкту – підтримка олімпійського резерву України.

Читайте також

Який красень! Леонардо Ді Капріо зʼявився на Каннському кінофестивалі-2023

Який красень! Леонардо Ді Капріо зʼявився на Каннському кінофестивалі-2023

Україна в Каннах: в межах кінофестивалю відбувся благодійний вечір української культури

Україна в Каннах: в межах кінофестивалю відбувся благодійний вечір української культури

Даша Астаф’єва
Попередній матеріал

Несподівано: Даша Астаф’єва поділилася лайфхаком, як побороти поганий настрій

Тіна Тернер
Наступний матеріал

Померла Тіна Тернер

Новини партнерів