«Без Обмежень» в Японії: Сергій Танчинець розповів про життя своєї сім'ї у Токіо

Сергій Танчинець і його дружина
«Без Обмежень» зіграють благодійний концерт в Японії, а Сергій Танчинець нарешті побачиться з родиною – дружина та діти співака живуть у Токіо від початку повномасштабної війни.

Лідер українського рок-гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець свою родину – дружину Ганну, доньку Анастасію та сина Лук'яна – після початку повномасштабного вторгнення рф до України вивіз із Києва.

дружина Сергія Танчинця

Дружина з дітьми поїхали на край світу: родина фронтмена майже з самого початку великого вторгнення перебуває в Японії. Сім'я бачиться рідко, проте вже зовсім скоро батько матиме змогу обійняти своїх дітей, адже «Без Обмежень» зіграють свій перший концерт у Токіо.

Чи не вперше за 13 років стосунків Сергій та Ганна проживати життя нарізно: він в Україні волонтерив, співав на благодійних концертах, привозив хлопцям із ЗСУ автівки, вона – в Японії облаштовувала побут для дітей, працювала.

Токіо

Сергій Танчинець з дружиною пояснюють, що в Японії їм було легше облаштуватися, так як Ганна досконало знає мову та вивчала японську культуру.

«Ганна навчалася в Японії за обміном студентів, вона закінчила Шевченка як східнознавець і знає мову. Ми зрозуміли, що їй там простіше буде влаштувати свій побут, ніж, припустимо, у Польщі», – розповідає Сергій Танчинець.

діти Сергія Танчинця

Артист непросто переживає розлуку з донькою, сином і коханою: 

«Серце у сльозах. Це рішення було досить непростим. Ми розуміли, що не побачимось найближчих багато місяців. Але, розуміючи, що моя дружина точно розуміє ситуацію, а я звик довіряти їй – я сказав окей. Вона подалась на візу, отримала її за пів дня, а я купив квитки в один бік».

діти Сергія Танчинця

В Японії дружина лідера «Без Обмежень» Ганна працює перекладачем, а діти пари – 13-річна Анастасія та 4-річний Лук'ян – відвідують школу і садочок. Сьогодні Сергій Танчинець спостерігає за тим, як ростуть і дорослішають діти, лише з екрана телефона. Різниця в часі між Україною та Японією змусила родину вибудувати окремий графік спілкування. Коли у Сергія 12 дня – у родини вже 19 вечора.

діти Сергія Танчинця

Уже 18 березня, в межах благодійного туру «Вільні Люди», «Без Обмежень» зіграють свій перший сольний концерт у Токіо. Виручені кошти будуть спрямовані на допомогу ЗСУ – придбання автівок та дронів для військових. Під час попереднього благодійного туру Європою та Америкою, «Без Обмежень» вдалось закумулювати 8 мільйонів гривень на благодійність.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (@bezobmezhen)

Читайте також

Фронтмен «Без Обмежень» Сергій Танчинець поділився зворушливим фото з дітьми

Фронтмен «Без Обмежень» Сергій Танчинець поділився зворушливим фото з дітьми

Гурт «Без Обмежень» зібрав 180 тисяч доларів для ЗСУ у турі Північною Америкою

Гурт «Без Обмежень» зібрав 180 тисяч доларів для ЗСУ у турі Північною Америкою

Фото: з особистого архіву

Нікіта Добринін
Попередній матеріал

Нікіта Добринін після розлучення з Дашею Квітковою знайшов нову роботу

Макс Барських
Наступний матеріал

«Мамо, не плач»: Макс Барських презентував чуттєвий трек-посвяту

Новини партнерів