Новий випуск тревел-шоу Синельникова «Як звучить Україна». Ведучий The Maneken побував в Одесі

Як звучить Україна
Одеса під час війни у музичному тревел-шоу «Як звучить світ… Україна».

«Як звучить світ… Україна» — нове музичне тревел-шоу, авторами якого є творче подружжя Синельникових. У шоу ведучий та композитор Євген Філатов шукає унікальні звуки українських міст. 15 лютого на YouTube-каналі “УкрЮтюбПроєкт” вийшов новий епізод музичного тревел-шоу «Як звучить світ…Україна». Героєм другого епізоду стало місто Одеса. Музична перлина нашої країни, яка асоціюється з морським вокзалом, пляжами, Дерибасівською та потоком туристів. Проте з початком повномасштабного вторгнення життя Одеси змінилось. Пляжі заміновані, Дерибасівська без людей і чутно звуки повітряної тривоги.

«Мені здавалось, що буде легко намалювати музичний портрет міста Одеса. Але Одеса інша. Одеса змінилась», — кожа композитор та ведучий Євген Філатов (The Maneken).

Як звучить Україна

У другому епізоді «Як звучить світ… Україна» Євген Філатов відвідав багато колоритних місць в Одесі. Йому вдалось знайти та записти звуки, які передають унікальність цього міста. Ви почуєте, як звучить Одеський театр опери та балету, який входить у п‘ятірку найкращих театральних будівель світу. Почуєте хвилі пляжу «Ланжерон» та крики мартинів, які кружляють над морем. Також на вас чекає справжня магія. Ви почуєте, як звучить Чорне море завдяки унікальному інструменту, на якому композитор Євген Філатов заграв з допомогою морської води:

«Звук прибою — це звук Одеси. Але зараз Чорне море у стані війни. І для того, щоб передати це музикально, я привіз унікальний музичний інструмент. Це — юфон. Він нагадує по звучанню музику з тертя келихів, лунає щось посередині з органом та віброфоном. Для того щоб грати, треба пальці тримати вологими», — каже Євген Філатов.

Ну і звісно ж, колоритні одеські дворики. Куди без цієї атмосфери та діалекту. Саме в цих двориках вирує справжнє життя міста, і тут Євген Філатов теж записав декілька звуків для фінального варіанту мелодїї Одеси.

Незважаючи на всі обставини, під вечір місто наповнюється шумом людей, танцями і музикою. Одесити проводять концерти, акції та активно допомагають армії.

Читайте також

Ані Лорак зненацька повідомила про нові стосунки: «Моє кохання»

Ані Лорак зненацька повідомила про нові стосунки: «Моє кохання»

Вакарчук заступився за «хороших росіян»: «Вони є, ми їх знаємо»

Вакарчук заступився за «хороших росіян»: «Вони є, ми їх знаємо»

Юлія Зорій та Олексій Резніков
Попередній матеріал

Дружина міністра оборони Олексія Резнікова Юлія Зорій розповіла про близькість під час війни

Брюс Вілліс
Наступний матеріал

У Брюса Вілліса діагностували деменцію

Новини партнерів