Алекс Топольський назвав справжню причину розриву з переможницею «Холостяка»

Алекс Топольський і Катя
Після завершення проєкту роман між Алексом Топольським та його обраницею Катериною Лозовицькою тривав усього місяць. Катя жалілася, що Алекс не приділяв їй часу та не був зацікавлений у стосунках.

У нещодавньому інтерв'ю на Youtube-каналі Анни Олицької Холостяк Алекс Топольський розповів, що ж насправді відбувалось під час їхніх стосунків та представив свою версію розриву.

«Ми не жили разом. Їздили одне до одного додому, зустрічалися в кафешках, гуляли в парку, ховалися від усіх. Мені здавалося, що Катя чекала від мене ініціативи, щоб я віддавав, віддвав, віддавав. Людина сиділа і чекала, щоб усі ходили довкола неї. Але я не та людина, яка віддаватиме, не чекаючи зворотної ініціативи, коли немає навіть нормальної глибокої розмови про життя, а просто щось таке поверхове. Мені стає відразу нецікаво, я тухну. Я вже нічого не відчуваю до людини, і мені здається, що вона теж нічого не відчуває», — зізнався Холостяк.

Холостяк Алекс Топольський і Катя

Також він зізнався, що шоу «Холостяк» було для Каті просто черговим досягненням. І розповів, що він не той чоловік, який зробить її щасливою.

«Вона вибирала: або “Холостяк”, або “Міс Україна”. Це реалізація її амбіцій. Вона що хотіла, те й отримала. Каті потрібна старша людина, яка її любитиме і хвалитиме, для якої вона буде центром Всесвіту. Я не та людина і не готовий ставити жінку у пріоритет свого життя», — додав Топольський.

Холостяк Алекс Топольський і Катя

Саме Алекс Топольський ініціював їхнє з переможницею шоу «Холостяк» розставання. «Ми обговорили все без емоцій як дорослі люди і вирішили, що нам вже не потрібно бути разом. Вона засмутилася в той момент. Але мені здається, що це було правильне рішення. Якби ми були разом далі, це була б неправда, це була б якась гра», — пояснив чоловік.

Читайте також

Андрій Хветкевич з «Холостячки» розповів про весілля з бойфрендом і переваги офіційного шлюбу

Андрій Хветкевич з «Холостячки» розповів про весілля з бойфрендом і переваги офіційного шлюбу

Отакої! Нова дівчина Тараса Цимбалюка виявилась ексучасницею проєкту «Холостяк»

Отакої! Нова дівчина Тараса Цимбалюка виявилась ексучасницею проєкту «Холостяк»

Холостяк Алекс Топольський

Фото: соцмережі

Бейонсе
Попередній матеріал

Оголена Бейонсе у білизні з кристалів ощасливила фанатів гарною новиною

юрій горбунов і катя осадча
Наступний матеріал

«Дякую за каву в ліжко»: Осадча і Горбунов ніжно привітали одне одного з річницею весілля

Новини партнерів