Quest Pistols повернулися і переклали свій суперхіт на українську мову

Quest Pistols
«Ти неймовірна» — так тепер називається відомий трек Quest Pistols «Ты так красива».

Quest Pistols повертаються з прем‘єрою відео на пісню «Ти неймовірна». Реліз починає відродження оригінального складу гурту, до якого входять Антон Савлепов, Костянтин Боровський та Микита Горюк. Символічно, що цього року Quest Pistols виповнюється 15 років.

«Ти неймовірна» — це українська версія хіта, який знають та співають мільйони людей по всьому світу. Вперше українською «Ты так красива» Quest Pistols виконали на благодійному концерті на підтримку України у Варшаві. Цей експромт здивував публіку, але аудиторія одразу почала підспівувати артистам. Відеофрагмент з українською версією пісні набрав обертів у ТікТок. З того моменту шанувальники чекали на студійну версію.

Quest Pistols

«Цього літа ми зібралися разом, щоб зробити благодійний тур на підтримку нашої країни. Ми були вражені реакцією українців, наших слухачів на такий реюніон, тому ми вирішили продовжити цей шлях та записали декілька нових пісень разом вас. Концерти, зустрічі, друзі та спогади — це те, чого нам так давно не вистачало», — ділиться Антон Савлепов.

Quest Pistols

«Ми досить давно не працювали саме оригінальним складом, але фідбек від слухачів після спільного туру та можливість нарешті повернути оригінальну назву надихнули нас дати шанс цьому неочікуваному відродженню Quest Pistols», — зазначає Костянтин Боровський.

Обидві версії пісні написав співзасновник та музичний продюсер гурту Олександр Чемеров. Українською пісня набула більш глибокого значення: це не лише ліричний маніфест почуттів до жінки, але й присвята Україні. На думку артистів, «Ти неймовірна» — можливість повернутись у безтурботне минуле, де не було війни. Іронічне муд-відео в стилі вайбер-листівок супроводжує пісню та транслює ностальгію за 2000-ми, коли історія гурту лише починалась.

Слідом за синглом «Ти неймовірна» Quest Pistols готують ще ряд релізів, серед яких будуть як українські версії легендарних хітів, так і абсолютно нові пісні.

Quest Pistols

Максим і Анастасія
Попередній матеріал

Покатав на авто, а через пів року зробив пропозицію: романтична історія української пари

Lida Lee
Наступний матеріал

Lida Lee презентувала першу авторську пісню і чесно розповіла про припинення співпраці з Монатіком

Новини партнерів