Віскі від Еда Ширана і прапор росії, об який можна витерти ноги: музей гурту «Антитіла» відкрито

Антитіла
Вперше в Україні: музей гурту «Антитіла», який можна відвідати офлайн.

Один із найпопулярніших українських гуртів з нагоди свого 14-річчя, а також єдиного українського концерту, який відбудеться 25 грудня у Львові, відкрив власний музей. Серед експонатів — ірландське віскі, подароване Едом Шираном, ексклюзивні трофеї з передової та особисті речі музикантів.

З 12 по 25 грудня, у Львові на території !Festrepublic, вперше відкрито для загалу музей гурту «Антитіла». Музей, який ретельно збирався 14 років творчої діяльності та життя гурту.

Музиканти зібрали разом та привезли до Львова пів тонни експонатів, які пов’язані з творчим шляхом гурту. Серед експонатів — перша техніка, на яку знімалися кліпи гурту «Антитіла», перші мікрофони Тараса Тополі, робочі блокноти менеджменту, нагороди і відзнаки гурту, костюми і реквізит зі зйомок кліпів, десятки творчих робіт прихильників гурту, бурштинові картини і уламки ракет, які сипались на голови музикантам під час служби на Харківщині, різні видання пропоганди з колишніх окупованих територій, де несли службу музиканти гурту «Антитіла», та інші трофеї 130 батальйону ТРО.

«З початку заснування гурту ми мали традицію зберігати подарунки від наших прихильників, а також різні цікаві речі з наших гастролей, зйомок, особистих архівів, а також і з передової, адже волонтерством ми почали займатися ще у 2014. Так, за 14 років ми зібрали не багато, не мало — кілька сотень експонатів, серед яких ви навіть зможете побачити пісок з вільної Херсонщини, який ми ще тоді, випадково привезли зі зйомок кліпу, які проходили в Олешківській пустелі. Наша команда працювала над музеєм 14 років, а встановлювала дві доби, аби показати усім охочим трохи закулісся нашого творчого шляху.

Тож приходьте, приходьте з родинами, також ви можете придбати певні речі. Усі кошти ми перераховуватимемо на потреби ЗСУ у наш благодійний фонд», — розповідає Тарас Тополя.

Відвідування музею безкоштовне. Частину предметів можна буде придбати, в тому числі ті, які музиканти привезли з передової, щоб фінансово підтримати волонтерські проекти Благодійного Фонду «Антитіла».

А вже 25 грудня відбудеться єдиний український концерт гурту «Антитіла». Музиканти вперше наживо зіграють альбом MLNL, який презентували на другий день війни, а також пісні, які стали символом віри в Перемогу. Усі музиканти особисто відвідають музей.

Фото: пресслужба

Наталка Денисенко
Попередній матеріал

Наталка Денисенко розповіла про свій непростий характер і роботу над анімацією «Кіт у чоботях 2»

20 днів у Маріуполі
Наступний матеріал

Фільм «20 днів у Маріуполі» увійшов у програму головного фестивалю незалежного кіно — Sundance

Новини партнерів