«Без бойового досвіду опинився в гарячих точках»: TamerlanAlena розповіли про кохання під час війни

TamerlanAlena
Сила кохання, яка витримує війну та розлуку: TamerlanAlena презентували новий трек «Кохай» про всепереможне почуття.

TamerlanAlena не з чуток знають, як кохання рятує у складні часи. Як і більшості родин України, на початку повномасштабної війни парі довелось роз‘їхатись заради безпеки.

«На початку війни Тамерлан прийняв дуже сильне та сміливе рішення — вступити до лав територіальної оборони. Незважаючи на відсутність бойового досвіду, він майже відразу опинився в гарячих точках під Києвом і кілька разів опинявся за крок від загибелі. Тамерлан дуже рідко мав змогу вийти на зв’язок, але я ніколи не переставала вірити та була сильною для нашого сина. Ми разом, рука в руку більше 10 років, тому я відчуваю коханого десь на ментальному рівні, проживаю його болі та радощі на відстані, навіть просто почувши його голос.

Я сповнена неймовірною гордістю і великої любові до свого чоловіка, він — найкращий приклад для Тімки (Тимур — син TamerlanAlena). Так і народилась пісня «Кохай» — завдяки безумовній силі почуттів, які допомагають триматись та зберегти любов у серці, навіть коли весь світ зійшов з глузду», — розповідає Alena Omargalieva.

Читайте також

Хто з зірок шоу-бізнесу вступив до лав територіальної оборони та ЗСУ

Хто з зірок шоу-бізнесу вступив до лав територіальної оборони та ЗСУ

Благодійний вечір Viva! на підтримку ЗСУ

Благодійний вечір Viva! на підтримку ЗСУ

Тамерлан вступив до лав територіальної оборони та разом з ЗСУ захищав рідну землю зі зброєю в руках. Співак знаходився в найгарячіших точках Київської області — разом з армією відбивав атаки окупантів і здійснював евакуацію населення.

Нова пісня «Кохай» — про віру та любов у серці, які змушують продовжувати жити далі. Це пісня-побажання безумовних, щирих емоцій в теперішні часи, що так необхідні всім українцям зараз.

«Віра, любов і надія  — сила, якою може пишатись кожен українець. Ми маємо тримати ці почуття в своїх серцях, щоб витримати та мати змогу боротися далі. Важливо зберегти ось це тепло всередині, яке зігріє в найважчі дні зими», — розповідають TamerlanAlena.

У синглі TamerlanAlena продемонстрували своє фірмове звучання у стилі діп-хаус. Артисти впевнені, що їхній трек вилікує внутрішні переживання та допоможе знайти безпечне місце в своєму серці у цей страшний час.

TamerlanAlena

Фото: пресслужба

Нікіта та Іванна
Попередній матеріал

«Я освідчився, і через день ми зіграли весілля»: неймовірна історія кохання українців

В Україні запустили медіаплатформу на тему «Жінки. Мир. Безпека»
Наступний матеріал

В Україні запустили медіаплатформу на тему «Жінки. Мир. Безпека»

Новини партнерів