Лобода у день свого 40-річчя розповіла, як любити свій вік і завжди залишатися коханою

Світлана Лобода
18 жовтня Світлана Лобода відзначає день народження. Артистці виповнилось 40 років.
  • Основні життєві принципи співачки, які допомагають їй залишатися в ресурсі і рухатися далі

Як стверджує Світлана Лобода, для неї важливо в будь-якій ситуації залишатися людиною: «Ніколи нікого не зраджую. Можу образити, але після цього обов'язково попрошу вибачення і намагаюся бути просто дуже гарною людиною».

Також основний наголос співачка робить на своєму здоров'ї: «Якщо я буду здорова — у мене буде все». Тримати себе у формі і бути здоровою співачці допомагає дотримання певного раціону харчування. Світлана Лобода виключила зі свого раціону глютен, цукор, лактозу — і, за її словами, все стало набагато простіше. Зірка дає своєму тілу регулярні навантаження у вигляді аеробіки, пілатесу та плавання у басейні.

А найкращими ліками від старості співачка вважає кохання:

«Найкращими ліками від старості, які зберігають тебе довгі роки у чудовій формі, — це кохання. Крім того, найпрекрасніше почуття у світі ще й зміцнює наше здоров'я».

Світлана Лобода

Щодо свого кохання, його Лобода тримає в таємниці, але наголошує, що важливо разом із партнером працювати над стосунками, їх розвитком і трансформацією. Як розповіла в одному з інтерв'ю Світлана Лобода про свого чоловіка: «У нас обох непростий характер. Ми сильні, владні люди з великим стержнем. Усі стосунки важкі. Як у музиці: іноді виходить гармонія, а іноді какофонія».

Співачка вважає, що люди, які входять у наше життя, потрібні нам для дорослішання, досвіду та трансформацій. «Незалежно від того, як ти з ними закінчуєш, хороші чи погані в тебе з ними стосунки, ти маєш це розцінювати як певну можливість для свого внутрішнього зростання і розвитку», — каже артистка.

Читайте також

Лобода з прапором України в руках заспівала «Щедрик» і хіт Скрябіна

Лобода з прапором України в руках заспівала «Щедрик» і хіт Скрябіна

Лобода в патріотичній футболці прокоментувала деокупацію українських територій

Лобода в патріотичній футболці прокоментувала деокупацію українських територій

У свій ювілей Світлана Лобода вирішила зробити вагомий донат — перевела один мільйон гривень на відновлення трьох зруйнованих багатоповерхових будинків у місті Ірпінь. Про своє рішення вона повідомила у соціальних мережах:

«Замість мільйона яскраво-червоних троянд — мільйон гривень на відновлення будинків. Сьогодні для мене особливий день, день, який став початком мого життя. День заповітних бажань та день їх виконання. Як і в усіх українців, у мене лише одне бажання — мир у нашій рідній Україні. Бажання, яке неодмінно і дуже скоро здійсниться! Сьогодні я відзначаю свій день народження у родинному колі і дуже хочу, щоб кожен українець, який втратив свій будинок, знову його знайшов. Щоб ці сім'ї якнайшвидше зібралися за своїм великим та мирним столом».

У зверненні LOBODA закликала шанувальників приєднатися до ініціативи та підтримати будь-яким донатом її ініціативу. «Ваша допомога буде найкращим подарунком для мене у день народження. Знаю, що разом ми зможемо все! Головне — життя людей, а домівки ми відбудуємо», — додала співачка.

Якщо ви хочете приєднатися та підтримати ініціативу співачки у її день народження, це можна зробити, перейшовши за посиланням.

Світлана Лобода

Фото: пресслужба

Юрій Нікітін
Попередній матеріал

Юрій Нікітін презентує маркетспейс української культури з амбітною метою — 100 мільйонів учасників

Іван Дорн
Наступний матеріал

Іван Дорн закликав донатити на відновлення Миколаєва у якості привітань на свій день нарождення

Новини партнерів