Проєкт MinеFree: у застосунку з мінної безпеки з'явилися нові функції

MinеFree
Проєкт MinеFree створений волонтерами благодійної швейцарської організації Free Ukraine за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Мобільний застосунок MineFree дає можливість сповіщати Державну службу України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) про виявленя вибухонебезпечних та підозрілих предметів на території України, а також надає доступ до мапи з визначеними територіями, які потенційно можуть бути забруднені вибухонебезпечними предметами.

  • Як це працює?

Застосунок MineFree забезпечує користувача наступними можливостями:

  1. Сповіщати ДСНС про місця з вибухонебезпечними та підозрілими предметами.
  2. Переглядати мапу з територіями, які визначені ДСНС як потенційно забруднені вибухонебезпечними предметами.
  3. Ознайомитися з довідником ДСНС, який містить відомі вибухонебезпечні предмети.

У разі наближення до небезпечного об'єкту, який вже був попередньо ідентифікований ДСНС, застосунок MineFree автоматично попередить вас про небезпеку за допомогою текстового повідомлення, а також вібро- та аудіо- сигналу.

MinеFree

Нова версія MineFree 2.0 покращена завдяки відгукам користувачів. У застосунку швидше працює інформативна мапа з актуальною інформацією від ДСНС. Мобільний застосунок дозволяє уникати мін та попереджає користувачів про наближення до відомих вибухонебезпечних зон. Для користування новими функціями застосунку з мінної безпеки MineFree необхідно оновити або завантажити його на iOS та Android.

Крім того, у застосунку можливо переглянути доповнений довідник з реальними фото вибухонебезпечних предметів та сповістити ДСНС про їх виявлення. Тут створено аналітичну панель, за допомогою якої можливо відслідкувати кількість знешкодження вибухонебезпечних предметів та поширити цю інформацію.

Нові функції у застосунку з мінної безпеки MineFree 2.0:

  1. Оновлена карта вибухонебезпечних зон.
  2. Доповненний довідник з реальними фото вибухонебезпечних предметів (обов'язково сповіщайте, якщо виявили один із них).
  3. Aналітична панель, за допомогою якої можна відслідкувати кількість знешкоджених вибухонебезпечних предметів рятувальниками ДСНС.

Розробники радять постійно оновлювати застосунок, адже кожна версія буде вдосконалена. Дізнайтеся більше за посиланням: minefree.info.

MinеFree

Катерина Тишкевич
Попередній матеріал

Акторка Катерина Тишкевич думала про суїцид через важку хворобу

Ірма Вітовська
Наступний матеріал

Ірма Вітовська – про мовне питання: «Путін допомагає процесу українізації»

Новини партнерів