Бадоєв про відео путінських артистів: «Це наймерзенніше, що я коли-небудь бачив»

Бадоєв
Алан Бадоєв емоційно звернувся до путінських артистів, які закликають до війни в пропагандистському ролику «Встанем».

Відеозвернення до росіян режисер опублікував у Stories на своїй сторінці в Instagram. Предметом критики Бадоєва став агітаційний трек «Встанем», записаний пропутінськими виконавцями до дня народної єдності в росії.

«Друзі, хочу звернути вашу увагу на досить огидну штуковину, яка нещодавно з’явилася в мережі. І моє звернення адресоване не стільки українцям, скільки росіянам. Я просто хочу, щоб ви подивились на мій наступний пост, вдивіться в нього. Тому що, як мені здається, це дуже важливо, — сказав режисер. — Подивилися на ці обличчя? Хочу сказати, що в мене немає ні краплі злості. Я не хочу нікого образити, я просто хочу поставити питання. Ну якщо ж ви такі артисти, якщо ви такі патріоти, що таке патріотизм? Чому б вам не захищати і не направляти своїх людей, своїх слухачів, тих, хто вас любить, тих, хто вам вірить? Яку пісню ти співаєш? «Артисте», ти співаєш «вставай та йди вмирай», ти співаєш «вставай та йди вбивай». Це парадоксальна нісенітниця! Ви підписуєте свої останні роки життя (деякі з вас), а деякі останні роки слави закликами до смерті та вбивства. Яка там вітчизна у ваших очах! Ви знаєте, що це взагалі таке? Ви хоч розумієте, яку відповідальність ви несете перед своїм слухачем і глядачем? Це найогидніша річ, яку я бачив у своєму житті».

Читайте також

Андрій Хветкевич з «Холостячки» розповів про весілля з бойфрендом і переваги офіційного шлюбу

Андрій Хветкевич з «Холостячки» розповів про весілля з бойфрендом і переваги офіційного шлюбу

Війна колишніх: Дженніфер Еністон вимагає у Бреда Пітта 100 мільйонів доларів

Війна колишніх: Дженніфер Еністон вимагає у Бреда Пітта 100 мільйонів доларів

Також режисер підкреслив, що йому щиро шкода, що він колись працював з багатьма артистами з «убивчого відео». У ролику знялися Сергій Лазарєв, Микола Басков, Лариса Доліна, Олег Газманов, Григорій Лепс, Стас Михайлов, Надія Бабкіна, Олександр Маршал та інші. 

Встанем

Фото: пресслужба, скріншот

Тіна Кароль
Попередній матеріал

Без образ: Тіна Кароль не змовчала щодо результатів голосування за журі Євробачення-2023

Юрій Горбунов та Катерина Осадча
Наступний матеріал

Поки мама на роботі: Юрій Горбунов розповів, яких пісень співає старшому сину

Новини партнерів