Оце так! Учасники Kalush Orchestra ошелешили жінок у Лондоні

Kalush Orchestra
Kalush Orchestra наживо заспівали на популярному шоу від ВВС для волонтерок, які допомагають українським біженцям у Лондоні.

Kalush Orchestra зробив сюрприз для двох українок, виконавши для них трек Stefania в межах The One Show. Світлана та Наталія доклали багато зусиль задля допомоги українським біженцям за кордоном. Український гурт у такий спосіб подякував жінкам, підтримав їхню діяльність і побажав подальшого натхнення на добрі справи. Пані були вражені сюрпризом і зовсім не очікували, що у Лондоні зустрінуть свій улюблений колектив.

“Ми завжди раді підтримати будь-які благодійні ініціативи, особливо якщо вони стосуються України. Дуже багато українців вимушені були через війну покинути свої рідні домівки, більша частина з них зараз за кордоном. Під час своїх концертів у різних країнах ми намагаємося зустрічатися з українцями, а також відвідувати волонтерські центри для біженців там. Коли нам розповіли про Світлану та Наталію, ми одразу відгукнулися і вирішили зробити їм такий сюрприз”, — говорить лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BBC The One Show (@bbctheoneshow)

Пісня Stefania стала символом незламності українського духу, вона у багатьох асоціюється з Батьківщиною і перемогою, адже саме з нею Kalush Orchestra отримав перше місце на Євробаченні.

На сьогоднішній день гурт перебуває у концертному турі Європою. Всі вилучені кошти з благодійних концертів йдуть на допомогу Україні. А вже через два тижні Kalush Orchestra вирушає у великий тур Канадою та США.

Читайте також

Такого не очікував ніхто: Kalush Orchestra приголомшили сумою, зібраною за одну добу

Такого не очікував ніхто: Kalush Orchestra приголомшили сумою, зібраною за одну добу

Анна Сагайдачна відповіла на хейт її танців: "Мені пишуть «що це за проститутка?»"

Анна Сагайдачна відповіла на хейт її танців: "Мені пишуть «що це за проститутка?»"

Фото: пресслужба

Валентин Міхієнко
Попередній матеріал

Відомий комік Валентин Міхієнко розповів про свій спосіб життя: «Я все робив лише для себе»

Юрій Горбунов
Наступний матеріал

Юрій Горбунов висловився про українських акторів, які живуть у росії і мовчать про війну

Новини партнерів