Спрощені умови в’їзду до Таїланду: подробиці від Туристичного Управління Таїланду в Україні

Таїланд
Представництво Туристичного Управління Таїланду в Україні нагадує, що умови в’їзду до Королівства Таїланд спрощено.

З 1 липня для в'їзду в країну більше не потрібно завчасно оформляти Thailand Pass. Тепер можна в'їхати або з сертифікатом про вакцинацію, або з ПЛР-тестом, зробленим не більш як за 72 години до в'їзду (підходить також антиген-тест).

Також у туристів більше не вимагатимуть обов'язкової страховки для лікування коронавірусу у розмірі $10000. Разом з тим, місцева влада все ж рекомендує мати при собі стандартну туристичну страховку.

«Ми розуміємо, що українці могли пропустити цю інформацію про спрощення в’їзду до Королівства Таїланд через війну, але попри теперішній біль і виклики, представництво ТАТ в Україні вірить у найкраще і разом з українськими туроператорами вже долучається до розробки туристичних пакетів до гостинного Таїланду на зимовий сезон 2022-2023, поки що з польотною програмою із сусідніх з Україною європейських країн», — повідомив Ніколас Дімітров, представник Туристичного Управління Таїланду в Україні.

Українці можуть перебувати у Королівстві Таїланд строком до 30 днів без оформлення візи зі зручною можливістю продовження візиту на місці ще на 30 днів. Для більш довгострокового перебування в країні потрібно оформити візу. Детальну інформацію про отримання візи та інші корисні поради щодо поїздок до Таїланду можна дізнатися на сайті представництва ТАТ в Україні tourismthailand.com.ua або надіславши запит на електронну пошту: Office@tourismthailand.com.ua.

Читайте також

Відпочинок з користю для здоров'я: в Emily Medical Center відкривають програму з Майєр-терапії

Відпочинок з користю для здоров'я: в Emily Medical Center відкривають програму з Майєр-терапії

Олена Зеленська презентувала застосунок для жінок, які страждають від домашнього насильства

Олена Зеленська презентувала застосунок для жінок, які страждають від домашнього насильства

Соломія Вітвіцька
Попередній матеріал

Соломія Вітвіцька змінила машину на електросамокат

Віталій Кличко і його дружина Наталія Кличко
Наступний матеріал

Віталій Кличко підтвердив новину про розлучення з дружиною

Новини партнерів