Elena Dunder закликає світ більше допомагати Україні: «Наша країна має бути в центрі уваги»

Elena Dunder
Одесита Elena Dunder знялася для L'Officiel Arabia.

Відома українська модель та телеведуча, володарка титулу Miss Ukraine International Elena Dunder, яка зараз перебуває у США, після початку бойових дій в Україні активно допомагає біженцям. Завдяки своїй медійності дівчина популярна не лише в рідній країні, а й далеко за її межами, адже неодноразово з'являлася на обкладинках світових видань: L'Officiel, Elle, Harper's Bazaar, StyleCruze, Vogue та інші.

Олена була запрошеною моделлю на топових показах у Мілані, Парижі та Лондоні і тепер приїхала підкорити Нью-Йорк. Але повернемося до волонтерської роботи, яка зараз важлива як ніколи: Elena Dunder активно допомагає українцям у США, і завдяки знаменитим світовим глянцевим виданням закликає зупинити війну Росії проти України.

Elena Dunder

Нещодавно світ побачив черговий номер культового журналу, де вона знову з гордістю розповіла про себе, кар'єру та про те, як Україні потрібна допомога та молитви всього світу.

«Кожен із нас має як може говорити про те, що росіяни творять в Україні. Україна має бути у центрі уваги, щоб увесь світ знав про те, що вони творять у нас на землі», - сказала Олена.

Elena Dunder

Зйомка відбулася у Лос-Анджелесі. Над нею працювали близько 10 найкращих fashion-фахівців із Голлівуду.

Elena Dunder

Elena Dunder

Elena Dunder

Elena Dunder

Після фотосесії у Олени пройшли переговори щодо зйомок у новому голлівудському фільмі, зйомки якого розпочнуться вже цього року. Подробиці картини поки що тримаються в таємниці.

Elena Dunder

Elena Dunder

Відома одеситка, незважаючи на карколомну кар'єру, мріє зараз лише про одне — щоб її рідне місто і всю Україну не бомбили і війна закінчилася.

Elena Dunder

Elena Dunder

Elena Dunder

Elena Dunder

Elena Dunder

Фото: пресслужба, L'Officiel

Alina Pash
Попередній матеріал

Alina Pash розповіла, що їй сказав тато перед тим, як пішов на війну

Діана Глостер
Наступний матеріал

Діана Глостер розповіла про життя у Франції: «Ми були шоковані»

Новини партнерів